close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo е любима марка на българите за 2018 г.

от Credissimo България | 18.07.2018

Credissimo е любима марка на българите за 2018 г.

 За втора поредна година, потребителите гласуваха своето доверие и ни удостоиха с престижна награда от потребителската класация “Любимите марки”
 
Потребителите избраха Credissimo за „Любима марка“ в категорията “ФинТех компании”, с което отличиха успешната ни политика за технологични иновации, в полза на клиентите. Създадохме и внедрихме първия в света чатбот за онлайн кредитиране, който позволява целият процес, от избора на продукт и попълването на заявление, до одобрението за заем, да се извършва през приложението Facebook Messenger. Credissimo е първата ФинТех компания в България, предложила на своите клиенти възможност за плащане на вноски по кредит, чрез най-популярната криптовалута – Bitcoin.


Наградата, от класацията “Любимите марки” на българските потребители, е поредното признание за нас от началото на годината. След като затвърдихме водещите си позиции на няколко европейски пазари и ориентирахме развитието си към Латинска Америка, получихме отличие от годишните награди “Компания на годината – Успехът на фокус” и награда „Налагане на български ФинТех иновации на международния пазар“. Компанията се развива изключително успешно на един силно конкурентен, динамичен, но и ориентиран към бъдещето пазар - според проучване, проведено от Централната Европейска Банка, над 60% от всички кредити до 2 000 евро са заявени изцяло онлайн.

 

Получените награди са ясен знак от нашите клиентите, че усилията ни да удовлетворим, дори надскочим техните очаквания, са дали желания резултат и са високо оценени. Нашите потребители разбират, че целта на развитите от нас иновативни технологични решения е да им предоставяме все по-бърза и удобна услуга. Това се потвърждава и от вътрешните ни проучвания, в които 98% от клиентите ни споделят, че намират процеса по заявяване на онлайн заем за изключително бърз, а 70% оценяват цялостното ни обслужване като "Отлично". Вярваме, че това е основата на доброто възприемане на компанията - естествената предпоставка за 63% от нашите потребители, които  споделят, че Credissimo е първият им избор.
 

Любимите марки

“Любимите марки" е единствената по рода си потребителска класация в България. Тя се провежда за десета поредна година и дава възможност на всички гласували да определят марките, които обичат най-много. Тази година над 42 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове. 

Прочети още

Най-интересните коледни базари по света
Най-интересните коледни базари по света

Коледните базари по света - кои от тях си заслужават да бъдат посетени?

Вълнуващите Orange Days са тук!
Вълнуващите Orange Days са тук!

Възползвай се от ексклузивни отстъпки в периода 22.11.2021 г. – 28.11.2021 г.

15 съвета за Черен петък: как да направиш успешни...
15 съвета за Черен петък: как да направиш успешни...

Прочети нашите 15 съвета за един незабравим шопинг. Купи си всичко, което ти трябва с Credissimo.