close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo е любима марка на българите за 2018 г.

от Credissimo България | 18.07.2018

Credissimo е любима марка на българите за 2018 г.

 За втора поредна година, потребителите гласуваха своето доверие и ни удостоиха с престижна награда от потребителската класация “Любимите марки”
 
Потребителите избраха Credissimo за „Любима марка“ в категорията “ФинТех компании”, с което отличиха успешната ни политика за технологични иновации, в полза на клиентите. Създадохме и внедрихме първия в света чатбот за онлайн кредитиране, който позволява целият процес, от избора на продукт и попълването на заявление, до одобрението за заем, да се извършва през приложението Facebook Messenger. Credissimo е първата ФинТех компания в България, предложила на своите клиенти възможност за плащане на вноски по кредит, чрез най-популярната криптовалута – Bitcoin.


Наградата, от класацията “Любимите марки” на българските потребители, е поредното признание за нас от началото на годината. След като затвърдихме водещите си позиции на няколко европейски пазари и ориентирахме развитието си към Латинска Америка, получихме отличие от годишните награди “Компания на годината – Успехът на фокус” и награда „Налагане на български ФинТех иновации на международния пазар“. Компанията се развива изключително успешно на един силно конкурентен, динамичен, но и ориентиран към бъдещето пазар - според проучване, проведено от Централната Европейска Банка, над 60% от всички кредити до 2 000 евро са заявени изцяло онлайн.

 

Получените награди са ясен знак от нашите клиентите, че усилията ни да удовлетворим, дори надскочим техните очаквания, са дали желания резултат и са високо оценени. Нашите потребители разбират, че целта на развитите от нас иновативни технологични решения е да им предоставяме все по-бърза и удобна услуга. Това се потвърждава и от вътрешните ни проучвания, в които 98% от клиентите ни споделят, че намират процеса по заявяване на онлайн заем за изключително бърз, а 70% оценяват цялостното ни обслужване като "Отлично". Вярваме, че това е основата на доброто възприемане на компанията - естествената предпоставка за 63% от нашите потребители, които  споделят, че Credissimo е първият им избор.
 

Любимите марки

“Любимите марки" е единствената по рода си потребителска класация в България. Тя се провежда за десета поредна година и дава възможност на всички гласували да определят марките, които обичат най-много. Тази година над 42 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове. 

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.