close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo избира иновативния метод за реклама - Скрикер

от Credissimo България | 01.02.2017

Credissimo избира иновативния метод за реклама  - Скрикер

Новата година започва със стикерите на градския стартъп Скрикер

Новата година не прави изключение в плановете на компанията ни за иновативен възход. Скрикер е малка стартираща компания, която предлага рекламна площ върху компактни стикери със свежи дизайни. Tехният продукт попада в ръцете на Ина Димитрова, Project Manager в IT отдела ни, когато нейни приятели й предлагат да залепи един от стикерите на телефона си.

“Идеята ми допадна, казаха ми, че мога да ги намеря безплатно по магазините за цигари. Взех още и ги показах в офиса...колегите ми от Маркетинг видяха нещо много повече.”

Eкипът на Скрикер се оказа млад и динамичен, а в продукта им видяхме възможности за малка реклама (само в размерите си), но с голяма приложимост. От няколко дни в магазини в квартали на територията на София всеки има възможността да се запознае с новата ни визитка с две известни лица. Сигурни сме, че са ви добре познати. За всеки потенциален клиент сме оставили и малка изненада във вида на промокод за отстъпки при заявка на бърз кредит.

рекламен скрикер на КредисимоСкрикер допринася за предприемаческата среда и за пореден път доказва, че подобренията в сферата на услугите идват от малки и големи. Финансовият директор на Credissimo Ивелин Камбуров сподели мнението си за подкрепянето на стартъп системата: “Големите бизнеси, лидери в секторите си, носят финансова, социална и етична отговорност в потребителските услуги и опита на клиентите с тях. Обогатяването на икономиката следва да се реализира и вътрешно, като актуален пример е ползването на услугите на млади бизнеси. Малките компании предлагат свеж поглед и възможности за мултиплициране на дивидентите от предлаганите от тях методи.”

Следете Facebook страницата на Скрикер за повече информация около бъдещите дизайни на скриващите стикери.
 


Credissimo е доказан привърженик на иновативните подходи в сферата на микрокредитирането. Само в рамките на изминалата година, като водеща високотехнологична FinTech /ФинТек/ структура, пуска в действие първата в света автоматизирана чатбот услуга за онлайн кредити във Facebook страницата си. Така вече всеки потребител на социалната мрежа получава директен достъп до услугите на Credissimo в чата си. Компанията е сред малкото на територията на България, които не само предлагат заявяване на кредити изцяло онлайн, но и изплащането на вноски. Credissimo предоставя възможността на клиентите си и заплащане с карти Visa, освен вече установените Mastercard и Maestro.

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.