Credissimo избира иновативния метод за реклама - Скрикер

от Credissimo BG | 01.02.2017
Вземи пари сега

Новата година започва със стикерите на градския стартъп Скрикер

Новата година не прави изключение в плановете на компанията ни за иновативен възход. Скрикер е малка стартираща компания, която предлага рекламна площ върху компактни стикери със свежи дизайни. Tехният продукт попада в ръцете на Ина Димитрова, Project Manager в IT отдела ни, когато нейни приятели й предлагат да залепи един от стикерите на телефона си.

“Идеята ми допадна, казаха ми, че мога да ги намеря безплатно по магазините за цигари. Взех още и ги показах в офиса...колегите ми от Маркетинг видяха нещо много повече.”

Eкипът на Скрикер се оказа млад и динамичен, а в продукта им видяхме възможности за малка реклама (само в размерите си), но с голяма приложимост. От няколко дни в магазини в квартали на територията на София всеки има възможността да се запознае с новата ни визитка с две известни лица. Сигурни сме, че са ви добре познати. За всеки потенциален клиент сме оставили и малка изненада във вида на промокод за отстъпки при заявка на бърз кредит.

рекламен скрикер на КредисимоСкрикер допринася за предприемаческата среда и за пореден път доказва, че подобренията в сферата на услугите идват от малки и големи. Финансовият директор на Credissimo Ивелин Камбуров сподели мнението си за подкрепянето на стартъп системата: “Големите бизнеси, лидери в секторите си, носят финансова, социална и етична отговорност в потребителските услуги и опита на клиентите с тях. Обогатяването на икономиката следва да се реализира и вътрешно, като актуален пример е ползването на услугите на млади бизнеси. Малките компании предлагат свеж поглед и възможности за мултиплициране на дивидентите от предлаганите от тях методи.”

Следете Facebook страницата на Скрикер за повече информация около бъдещите дизайни на скриващите стикери.
 


Credissimo е доказан привърженик на иновативните подходи в сферата на микрокредитирането. Само в рамките на изминалата година, като водеща високотехнологична FinTech /ФинТек/ структура, пуска в действие първата в света автоматизирана чатбот услуга за онлайн кредити във Facebook страницата си. Така вече всеки потребител на социалната мрежа получава директен достъп до услугите на Credissimo в чата си. Компанията е сред малкото на територията на България, които не само предлагат заявяване на кредити изцяло онлайн, но и изплащането на вноски. Credissimo предоставя възможността на клиентите си и заплащане с карти Visa, освен вече установените Mastercard и Maestro.

Прочети още

Компанията генерира огромни обеми от спестени природни ресурси благодарение на своите изцяло онлайн услуги
Колко мислите, че можете да спестите за една година? Този хитър начин ще ви помогне да спестите съвсем нелоши суми без особени усилия
Kупуването на употребявани вещи има редица предимства, независимо дали става въпрос за дрехи, винтидж предмети, книги или техника