Credissimo избира иновативния метод за реклама - Скрикер

Credissimo избира иновативния метод за реклама  - Скрикер

Новата година започва със стикерите на градския стартъп Скрикер

Новата година не прави изключение в плановете на компанията ни за иновативен възход. Скрикер е малка стартираща компания, която предлага рекламна площ върху компактни стикери със свежи дизайни. Tехният продукт попада в ръцете на Ина Димитрова, Project Manager в IT отдела ни, когато нейни приятели й предлагат да залепи един от стикерите на телефона си.

“Идеята ми допадна, казаха ми, че мога да ги намеря безплатно по магазините за цигари. Взех още и ги показах в офиса...колегите ми от Маркетинг видяха нещо много повече.”

Eкипът на Скрикер се оказа млад и динамичен, а в продукта им видяхме възможности за малка реклама (само в размерите си), но с голяма приложимост. От няколко дни в магазини в квартали на територията на София всеки има възможността да се запознае с новата ни визитка с две известни лица. Сигурни сме, че са ви добре познати. За всеки потенциален клиент сме оставили и малка изненада във вида на промокод за отстъпки при заявка на бърз кредит.

рекламен скрикер на КредисимоСкрикер допринася за предприемаческата среда и за пореден път доказва, че подобренията в сферата на услугите идват от малки и големи. Финансовият директор на Credissimo Ивелин Камбуров сподели мнението си за подкрепянето на стартъп системата: “Големите бизнеси, лидери в секторите си, носят финансова, социална и етична отговорност в потребителските услуги и опита на клиентите с тях. Обогатяването на икономиката следва да се реализира и вътрешно, като актуален пример е ползването на услугите на млади бизнеси. Малките компании предлагат свеж поглед и възможности за мултиплициране на дивидентите от предлаганите от тях методи.”

Следете Facebook страницата на Скрикер за повече информация около бъдещите дизайни на скриващите стикери.
 


Credissimo е доказан привърженик на иновативните подходи в сферата на микрокредитирането. Само в рамките на изминалата година, като водеща високотехнологична FinTech /ФинТек/ структура, пуска в действие първата в света автоматизирана чатбот услуга за онлайн кредити във Facebook страницата си. Така вече всеки потребител на социалната мрежа получава директен достъп до услугите на Credissimo в чата си. Компанията е сред малкото на територията на България, които не само предлагат заявяване на кредити изцяло онлайн, но и изплащането на вноски. Credissimo предоставя възможността на клиентите си и заплащане с карти Visa, освен вече установените Mastercard и Maestro.



Обратно към всички

Прочети още