close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo – любима марка на България

от Credissimo България | 13.07.2017

Credissimo – любима марка на България

Credissimo беше удостоена с най-престижната награда на българските потребителите за най-любима „Финансова институция“ и „Любима марка“ в България, в единствената потребителска класация у нас – „Любимите марки”.

На провелата се официална церемония на 13 юли 2017 г. в столичния хотел “Хилтън” в гр. София, въпреки силната конкуренция, Credissimo беше отличена с най-високото отличие на потребителите.

„Получените награди са ясен знак от нашите клиенти, че положените от нас през годините усилия за предоставяне на все по-адекватни и изпреварващи потребителските очаквания, услуги, са били в правилната посока и дори са надскочили техните изисквания. Първото място, на което ни поставиха българските потребители в своите предпочитания е изключителна чест, но и отговорност. Отговорност да продължим да им предоставяме решения, които да изпреварват техните очаквания, именно затова и продължаваме да създаваме и внедряваме иновации в сектора, така че те да получават най-доброто от световните тенденции, което само водеща ФинТек компания на световно ниво може да им даде” – заявиха от ръководството на компанията.

Над 30 000 души взеха участие в деветото издание на конкурса, като Credissimo премина успешно и през трите кръга на оценяване. Благодарение на високотехнологичните си постижения и внедрени иновативни решения компанията успя да се открои и да получи едни от най-престижните потребителски награди.

Високите постижения на Credissimo

Признанията от потребителите, които Credissimo получи са в резултат на дългогодишната и устойчива политика на компанията за постигане на потребителска удовлетвореност чрез иновации. Още от основаването си през 2007 година, дружеството е първата компания в България, предлагаща редица революционни решения за сферата на бързите кредити в световен мащаб.

Компанията се разграничава от конкурентите си, като първа въвежда изцяло автоматизиран и онлайн базиран процес по заявяване и усвояване на кредит, нов метод за валидиране на банкова сметка, нямащ аналог в България. Иновативните решения донесоха на компанията и покана за участие в един от най-известните конкурси за иновации в света – Distribution and Marketing Innovation Awards.

Бъдещите планове на компанията

Екипът на Credissimo непрестанно работи по внедряването на разработки базирани на изкуствен интелект в различните процеси, с цел съкращаване на времето за обработка на молби и подобряване качеството на предоставените услуги. В бъдеще компанията планира да подхожда още по-персонално към всеки клиент, като дори ще адаптира съдържанието на сайта с помощта на самообучаващ се робот на база поведението, демографията и интересите на потребителя.

Благодарение на своите иновативни идеи и постоянно развиване на услугите и процесите през последните десет години, Credissimo отстоява лидерските си позиции и е №1 в онлайн кредитирането на българския пазар, като бележи постоянен ръст на нови и лоялни клиенти. Компанията успешно се отличи и превърна в лидер и на Македонския пазар, където дружеството оперира и развива своята успешна дейност почти година. Очаква се съвсем скоро и експанзия в Полша и Румъния.

За „Любимите марки“

„Любимите марки" е единствената по рода си потребителска класация в България. Тя се провежда за девета поредна година и дава възможност на всички гласували да определят марките, които обичат най-много. Тази година близо 30 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове. Част от марките стигнаха до трети кръг в повече от една категория.

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.