Credissimo номинирана за престижните European FinTech Awards 2017

Credissimo номинирана за престижните European FinTech Awards 2017

С радост споделяме с вас, че Credissimo е номинирана на престижния конкурс European FinTech Awards 2017.

След множеството отличия, които компанията ни получи през последните месеци, участието във ФинТек наградите е поредното признание за нас. Така, Credissimo се нарежда сред най-иновативните и обещаващи дружества в Европа, номинирани в конкурса.

Какво представляват European FinTech Awards?

European FinTech Awards имат за цел да отличат най-иновативните и доказали се ФинТек компании в Европа. Сред номинираните попадат лидери от различни финансови сфери – банкиране, консултиране, инвестиране и много други. Всички те са пример за успешно развитa бизнес политика, насочена към потребителите и съчетана с иновативни технологични решения.

Как да подкрепиш Credissimo?

Гласувай за Credissimo на сайта на European FinTech Awards и ни помогни да направим българското участие в престижния конкурс още по-успешно.

Онлайн гласуването е отворено до 19-ти август, а ето и как да ни подкрепиш:

И това е всичко! Вече си гласувал за единствения български кандидат на European FinTech Awards 2017.

Онлайн гласуването съставя 25% от общия резултат на всяка номинирана компания. Останалата част от гласуването се пада на съдиите, които ще определят финалистите в конкурса.

Не забравяй да подкрепиш Credissimo, като дадеш своя глас онлайн до 19-ти август и класираш българската компания сред най-влиятелните ФинТек иноватори за 2017 г.



Обратно към всички

Прочети още