close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

от Credissimo България | 09.01.2017

Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

Credissimo.bg започна годината с получаването на годишния сертификат "Номер едно за онлайн кредити" на 24pari.com. Той е издаден въз основа на статистически данни за интереса на потребителите на финансовия портал за периода януари - декември, 2016 г. Три години подред фирмата успява да задържи вниманието на потребителите в областта на бързите онлайн заеми и това ги мотивира да покажат още по-добри резултати през 2017-та година.

Горди сме да обявим, че за трета поредна година Credissimo.bg получава сертификата “№1 за онлайн кредити”. Според статистикaтa на сайта 24пари, през изминалата 2016-та година Credissimo е привлякла най-голям потребителски интерес в сферата на бързото кредитиране.

Най-висок потребителски интерес за 2016 г., по данни на сайта 24pari.com

Сред всички компании за бързи онлайн кредити, участващи във финансовия портал, Credissimo е фирмата за бързи заеми, която успява да задържи висок интереса на потребителите в областта на онлайн кредитирането вече 3 поредни години - от януари 2014-та до края на декември 2016-та година.

Благодарим на нашите клиенти – за нас вие сте Номер 1!

Получаването на сертификата на портала 24pari.com за нас е висока чест и признание от вас, нашите потребители. Той е повод за гордост и чувство на удовлетвореност. Радваме се, че оценявате високо бързото и качествено обслужване, индивидуалния подход и иновациите, които правим с цел максимална сигурност и прозрачност на процеса по заявяване на кредит. 

Благодарим на всички наши клиенти! Да бъдем номер 1 е радост за нас, но и отговорност, която ни мотивира да работим още по-усърдно и да сме още по-добри за вас. 

 

Credissimo: номер едно за онлайн кредити

 


24pari.com е специализиран портал за сравнение на бързи кредити. Целта на уебсайта е да обедини информацията за бързи заеми, предлагани от различни фирми в България, като предостави бърз и лесен достъп за кандидатстване само с една заявка до фирмите. От 2015-та година порталът е асоцииран член на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК), която работи за въвеждане на нов етичен стандарт в сферата чрез поощряване на добрите практики и защитава интересите на потребителите при взимане на бърз кредит, чийто пълноправен член е и Credissimo. 
Сертификатът “№1 за онлайн кредити” се дава за предхождаща календарна година и се основава на база обективно показани данни за периода януари - декември през разглежданата година.

Свързани статии:

Credissimo е компания № 1 за онлайн кредити според 24pari.com

Credissimo - номер 1 за online кредити според сайта 24пари

Прочети още

Вечните коледни филми
Вечните коледни филми

Забавни, мили, малко клиширани. Кои са вечните Коледни филми, на които не можем да устоим всяка година?

Най-интересните коледни базари по света
Най-интересните коледни базари по света

Коледните базари по света - кои от тях си заслужават да бъдат посетени?