Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

от Кредисимо АД | 09.01.2017
Вземи пари сега

Credissimo.bg започна годината с получаването на годишния сертификат "Номер едно за онлайн кредити" на 24pari.com. Той е издаден въз основа на статистически данни за интереса на потребителите на финансовия портал за периода януари - декември, 2016 г. Три години подред фирмата успява да задържи вниманието на потребителите в областта на бързите онлайн заеми и това ги мотивира да покажат още по-добри резултати през 2017-та година.

 

Горди сме да обявим, че за трета поредна година Credissimo.bg получава сертификата “№1 за онлайн кредити”. Според статистикaтa на сайта 24пари, през изминалата 2016-та година Credissimo е привлякла най-голям потребителски интерес в сферата на бързото кредитиране.

Сред всички компании за бързи онлайн кредити, участващи във финансовия портал, Credissimo е фирмата за бързи заеми, която успява да задържи висок интереса на потребителите в областта на онлайн кредитирането вече 3 поредни години - от януари 2014-та до края на декември 2016-та година.

Получаването на сертификата на портала 24pari.com за нас е висока чест и признание от вас, нашите потребители. Той е повод за гордост и чувство на удовлетвореност. Радваме се, че оценявате високо бързото и качествено обслужване, индивидуалния подход и иновациите, които правим с цел максимална сигурност и прозрачност на процеса по заявяване на кредит. 

Благодарим на всички наши клиенти! Да бъдем номер 1 е радост за нас, но и отговорност, която ни мотивира да работим още по-усърдно и да сме още по-добри за вас. 

 

Credissimo: номер едно за онлайн кредити

 


24pari.com е специализиран портал за сравнение на бързи кредити. Целта на уебсайта е да обедини информацията за бързи заеми, предлагани от различни фирми в България, като предостави бърз и лесен достъп за кандидатстване само с една заявка до фирмите. От 2015-та година порталът е асоцииран член на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК), която работи за въвеждане на нов етичен стандарт в сферата чрез поощряване на добрите практики и защитава интересите на потребителите при взимане на бърз кредит, чийто пълноправен член е и Кредисимо АД. 
Сертификатът “№1 за онлайн кредити” се дава за предхождаща календарна година и се основава на база обективно показани данни за периода януари - декември през разглежданата година.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.