close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo продължава в надпреварата в потребителската класация „Любимите марки“

от Credissimo България | 14.06.2017

Credissimo продължава в надпреварата в потребителската класация „Любимите марки“

Над три хиляди души посочиха най-харесваните от тях брандове в първи етап на единствената потребителска класация у нас „Любимите марки“. След края на първата част от гласуването, проведено в периода 31 май – 09 юни 2017 г., credissimo.bg е отличена в топ 6 на любимите марки и ще се бори за отличие в категориите:

  • „Българска марка“
  • „Финансови институции“
  • „Иновативни марки“

„Благодарни сме на всички гласували за Credissimo! Участието ни в следващия кръг в едни от най-оспорваните категории ясно демонстрира удовлетвореността на нашите клиенти, за които оставаме предпочитаната българска компания в сферата на небанковите услуги с иновативни решения и похвати“, споделиха от ръководството на компанията.

Какво следва и как да ни подкрепиш?

След оспорваната конкуренция в първия етап на класирането сега потребителите ще могат да гласуват между 13 – 20 юни 2017 г. за една от 6-те избрани марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки от всеки отрасъл продължават в последния кръг на класацията.

Гласувай за нас и ни помогни да спечелим голямото отличие! Посети сайта на „Любимите марки“ тук: https://www.mylovemarks.eu/ и номинирай компаниите в различните категории, заслужили твоя глас!

След като ни номинираш и гласуваш, ще е необходимо да потвърдиш избора си през линк, изпратен автоматично на електронната ти поща, посочена за контакт.

Какво представлява класацията „Любимите марки“?

Потребителската класация „Любимите марки“ се провежда за девета поредна година и предоставя уникалната възможност на потребителите да дадат мнението си за компании, които обичат и независимо от голямата конкуренция са спечелили тяхното доверие.

В периода между 3 – 9 юли 2017 г. ще се проведе и третият финален кръг, където потребителите ще определят марка №1 във всяка категория. Представена ще бъде и любимата марка на потребителите за 2017 г., събрала най-много гласове в хода на класацията.

На 13 юли 2017 г. на официалната церемония ще бъдат отличени и избраните от потребителите любими компании.

От Credissimo пожелаваме успех на всички участници и ви призоваваме да дадете своя глас в класацията.

Прочети още

Криптовалути за начинаещи
Криптовалути за начинаещи

Няма шанс в последните години да не си чувал за криптовалутите - от нещо ново и неразбираемо, те бързо се превърнаха в една от най-популярните валути в света.

8 от най-скъпите подаръци в света
8 от най-скъпите подаръци в света

Какво се случва в света на хората, които имат толкова пари, че не знаят какво да правят с тях?

11 новогодишни обещания и как да ги спазиш
11 новогодишни обещания и как да ги спазиш

Имаш нужда от съвет как да изпълниш новогодишните си обещания? Тази статия ще ти помогне да ги превърнеш в реалност.