Credissimo с четири номинации в потребителската класация „Любимите марки“

Credissimo с четири номинации в потребителската класация „Любимите марки“

Започна първата част от гласуването в потребителската класация „Любимите марки“, която ще се проведе в периода между 31 май – 09 юни 2017 г. Щастливи сме да споделим, че тази година Credissimo.bg е номинирана в четири категории:

  • „Българска марка“
  • „Финансови институции“
  • „Иновативни марки“
  • „Любим работодател“

„Номинациите в класацията идват на база на отличните резултати, нововъведенията и иновациите, които компанията успя да внедри през последната година, като за нас участието в „Любимите марки“ е поредното доказателство за добре свършената работа на екипа и коректна потребителска политика в полза на нашите клиенти“, коментираха от ръководството на компанията.

Подкрепи ни, като дадеш своя глас за нас и ни помогни да станем любима марка в България!

Как да ни подкрепиш?

За да ни подкрепиш, единственото необходимо е да посетиш сайта на „Любимите марки“ тук: http://www.mylovemarks.eu/ и да избереш марките и компании в различните категории, които заслужават твоя глас.

Какво представлява класацията „Любимите марки“?

Инициативата на потребителската класация „Любимите марки“ се реализира за девета поредна година и е единственият формат, основан само върху мнението и нагласите на потребителите.

За разлика от други класации, „Любимите марки“ не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „Любимите марки“ представя не експертното, а потребителското мнение за компаниите и марките.

На този етап от гласуването ще бъдат избрани топ 6 на най-предпочитаните марки в различните отрасли. Следващият кръг ще започне на 13 юни и ще продължи до 20 юни 2017 г., като ще отличи само 3 марки, които ще продължават в следващия кръг.

На третия етап, който ще се проведе между 3 юли – 9 юли 2017 г., потребителите ще определят марка №1 във всяка категория. Представена ще бъде и любимата марка на потребителите за 2017 г., събрала най-много гласове в хода на класацията.

Официалната церемония за отличаването на избраните от потребителите любими компании ще се проведе на 13 юли 2017 г.



Обратно към всички

Прочети още