Credissimo с две награди от Forbes Business Awards 2017

Credissimo с две награди от Forbes Business Awards 2017

Горди сме да споделим, че Credissimo спечели две отличия на годишните бизнес награди - Forbes Business Awards 2017, организирани от българското издание на сп. Forbes. Компанията ни получи признанието „Иновации във финансовия сектор“, както и признанието в категорията „Качество на услугите“. Наградите са още едно потвърждение за високата удовлетвореност на потребителите на компанията и цялостния й принос в развитието на българската ФинТек индустрия.

„Наградите Forbes Business Awards 2017 са висока и заслужена оценка за ежедневните постижения на целия ни екип. Спечелените отличия доказват, че положените от нас усилия през годините за предоставяне на все по-удобни и изпреварващи потребителските желания услуги, са били в правилната посока и дори са надскочили техните очаквания. Благодарим още веднъж на журито и организаторите, пожелавайки си още по-големи успехи в бъдеще." коментира Сокол Янков, изпълнителен директор на компанията.

Credissimo успя да впечатли журито с многобройните иновации, които предостави на своите клиенти през изминалата година. Новаторските решения, високата клиентска удовлетвореност и агресивната експанзия на компанията за онлайн кредити, са само част от причините за получените отличия на Forbes Business Awards 2017. През последните години, екипът на компанията работи по въвеждането на технологични функционалности, които към момента все още нямат аналог – първият в света чатбот за заявяване на онлайн кредит, погасяване на вноски с криптовалута и многобройни автоматизаци, които допълнително усъвършенстват потребителското преживяване. Благодарение на своите постижения, в рамките на една година, Credissimo успя да се превърне във водеща компания в още две европейски държави, като за 2018 г. ФинТек групата планира да стартира дейност на още три пазара.

За Forbes Business Awards

Бизнес наградите на Forbes България са ежегоден конкурс, чиято цел е да насърчи добрите бизнес практики и успешните хора, както и да отличи иновативността и предприемаческия дух в България. Кандидатурите се оценяват по методология на Forbes, която гарантира коректността на крайния резултат. 10-членното жури, съставено от представители на бизнеса, избра по 5 финалисти сред 100 участници, номинирани в 8 категории. Официалната церемония тази година се състоя на 14 декември 2017 г. В столичния хотел Маринела, като Credissimo беше единствената небанкова финансова институция, отличена като финалист и победител сред компаниите, които тази година попадат в класацията.Обратно към всички

Прочети още