Credissimo с две престижни бизнес награди от Employer Branding Awards 2019

Credissimo с две престижни бизнес награди от Employer Branding Awards 2019

Изключителни се радваме да споделим, че Credissimo e лауреат на Годишните награди Employer Branding Awards на списание b2b Media. Компанията ни взе съответно първа и втора награда в категориите Team Lead of the Year и Employer of the Year в изключително конкурентно съревнование със 100 други кандидатури, издигнати от над 50 компании.

Team Lead of the Year стана Георги Руков, ръководител на отдел „Международно бизнес развитие“ в Credissimo. Плакета за второто място в най-важната категория – Employer of the Year, получи Биляна Христова, нашият маркетинг директор.

„Тези награди са поредното доказателство за успешния модел на Credissimo не само като финтек компания, а и като работодател. Гордеем се, че успяваме да привлечем и запазим висококвалифицирани кадри, на които даваме възможност да се развиват на световно ниво в България, благодарение на централизирания ни модел на управление на всички международни пазари, на които оперираме“, коментира Сокол Янков, изпълнителен директор на Credissimo.

 „Като част от екипа на Credissimo съм горда, че получихме признание точно в най-оспорваната категория, а именно „Работодател на годината“ за 2018 г. Основен фокус на компанията ни е мотивацията и развитието на ежедневна база на служителите, защото те са в основата на успехите и постиженията ни. Все повече насочваме внимание и към баланса между работа и почивка, спортните активности. През изминалата година стартирахме цяла кампания, насочена към спорта като средство за повишаване активността и здравето, както на нашите служители, така и на населението като цяло.  Изграждаме спортни площадки – през тази година предстои да открием четвърта поред площадка за активности на открито в Борисовата градина в София. За служителите си сме осигурили възможности за спортни занимания в офиса и карти за спорт“, споделя маркетинг директорът Биляна Христова.

b2b award

За Employer Branding Awards

Годишните награди на b2b Media имат за цел да отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд. Награждават се иновациите в управлението на талантите и новите успешни HR стратегии. Конкурсът се провежда за втора поредна година, като тазгодишната официалната церемония  се състоя на 15 февруари 2019 в столичния хотел Novotel Sofia, на която Credissimo получи двете престижни отличия – Employer of the Year и Team Lead of the Year за 2019 г.



Обратно към всички

Прочети още