Credissimo с мобилно приложение вече и в Македония

Credissimo с мобилно приложение вече и в Македония

В края на месец май, водени от стремежа ни да отговорим на нуждите на нашите клиенти в Македония разработихме и интегрирахме специално мобилно приложение достъпно за устройства работещи с операционни системи iOS и Adroid.

Така, Credissimo стана първата компания за онлайн кредити с напълно безплатно мобилно приложение за iOS и Android в Македония, като сега потребителите могат да вземат до 40 000 денара за броени минути в движение - директно през приложението за техния смартфон или таблет.

Ползваемост на мобилни устройства

Използването на мобилните устройства бележи все по-висок ръст не само в Македония, но и в цял свят. Само за последната година ползваемостта на мобилни устройства* нараства стремглаво. От 2016 година до сега в Европа ръстът е 7%.

Македонските потребители са в крак с тенденциите и към началото на април, т.г., този процент за Македония е 31, което е 10% ръст на годишна база за страната.

Как работи мобилното приложение на Credissimo?

Приложението е също толкова лесно и удобно за ползване от потребителите, както и уебсайта на Credissimo и изглежда по аналогичен начин.

Ако имате спешна нужда от пари, решението е в ръцете ви - парите са при вас за минути, само в 3 лесни стъпки!

Процесът по заявяване на кредит е същият, както на уебсайта на Credissimo:

  1. Отваряте приложението и избирате продукт, желана сума и период;
  2. Попълвате краткото и удобно заявление;
  3. Изчаквате няколко минути за потвърждение от служител на Credissimo.

Високотехнологични решения във финансовата сфера

Финансовите услуги правят все по-големи технологични иновации. Съвременни и динамични, само за няколко месеца ние от Credissimo се наложихме на македонския пазар за микрокредитиране с все повече доволни клиенти. ФинТех компанията ни постига това, благодарение на иновативния си подход, прозрачни условия и грижа за удовлетвореността на своите клиенти.

 

* По данни на StatCounter (statcounter.com)



Обратно към всички

Прочети още