Credissimo с мобилно приложение вече и в Македония

от Credissimo BG | 31.05.2017
Вземи пари сега

В края на месец май, водени от стремежа ни да отговорим на нуждите на нашите клиенти в Македония разработихме и интегрирахме специално мобилно приложение достъпно за устройства работещи с операционни системи iOS и Adroid.

Така, Credissimo стана първата компания за онлайн кредити с напълно безплатно мобилно приложение за iOS и Android в Македония, като сега потребителите могат да вземат до 40 000 денара за броени минути в движение - директно през приложението за техния смартфон или таблет.

Ползваемост на мобилни устройства

Използването на мобилните устройства бележи все по-висок ръст не само в Македония, но и в цял свят. Само за последната година ползваемостта на мобилни устройства* нараства стремглаво. От 2016 година до сега в Европа ръстът е 7%.

Македонските потребители са в крак с тенденциите и към началото на април, т.г., този процент за Македония е 31, което е 10% ръст на годишна база за страната.

Как работи мобилното приложение на Credissimo?

Приложението е също толкова лесно и удобно за ползване от потребителите, както и уебсайта на Credissimo и изглежда по аналогичен начин.

Ако имате спешна нужда от пари, решението е в ръцете ви - парите са при вас за минути, само в 3 лесни стъпки!

Процесът по заявяване на кредит е същият, както на уебсайта на Credissimo:

  1. Отваряте приложението и избирате продукт, желана сума и период;
  2. Попълвате краткото и удобно заявление;
  3. Изчаквате няколко минути за потвърждение от служител на Credissimo.

Високотехнологични решения във финансовата сфера

Финансовите услуги правят все по-големи технологични иновации. Съвременни и динамични, само за няколко месеца ние от Credissimo се наложихме на македонския пазар за микрокредитиране с все повече доволни клиенти. ФинТех компанията ни постига това, благодарение на иновативния си подход, прозрачни условия и грижа за удовлетвореността на своите клиенти.

 

* По данни на StatCounter (statcounter.com)

Прочети още

Компанията генерира огромни обеми от спестени природни ресурси благодарение на своите изцяло онлайн услуги
Колко мислите, че можете да спестите за една година? Този хитър начин ще ви помогне да спестите съвсем нелоши суми без особени усилия
Kупуването на употребявани вещи има редица предимства, независимо дали става въпрос за дрехи, винтидж предмети, книги или техника