Credissimo с най-използваното мобилно приложение за заявяване на бърз кредит в България

Credissimo с най-използваното мобилно приложение за заявяване на бърз кредит в България

В стремежа си да осигури максимална прозрачност и удобство за потребителите си, през 2014 година, Credissimo стана първата компания в България за онлайн кредити с мобилно приложение за iOS и Android. Две години след пускането на приложението, то беше отличено в най-големия български технологичен портал kaldata.bg, като получи признанието за най-популярна, сваляна и лесна за употреба мобилна апликация.

Проучването, което порталът направи сред водещите компании за онлайн кредити в средата на месец юли, проследи най-популярните и лесни за употреба приложения, с които може до минути да заявите и получите необходимите средства. Сред разгледаните 10 приложения на компаниите за небанково в страната ни, kaldata.bg безапелационно препоръча мобилната апликация на Credissimo - „заради лекотата, с която работи, многото информация, достъпна само с едно скролване и интерфейсът му като цяло. То всъщност е и едно от най-завършените приложения, задържало се най-много онлайн и никак не е случайно, че има най-много изтегляния от всички останали, далеч пред резултатите на другите.“ Тази оценка е и поредното доказателство за изключителното удобство, което компанията съумява да предложи на своите клиенти.

Решението е в твоите ръце

Мобилното приложение на Credissimo е изтеглено над 50 000 пъти в рамките на последните две години. Това показва, че интересът на потребителите към алтернативни канали за кандидатстване за онлайн кредит се засилва все повече. Апликацията предоставя на клиентите възможността да заявят желаната от тях сума до 2 500 лв. за броени минути в движение - директно през техния смартфон или таблет. Всеки потребител може да избере подходящ продукт, спрямо нуждите си – Credissimo плюс и Credissimo до заплата, като само с няколко клика получава желаната от него сума.

Как работи мобилното приложение на Credissimo?

Приложението е също толкова лесно и удобно за ползване от потребителите, както и уебсайтът на Credissimo. Процесът по заявяване на бърз кредит е следният:

1) Отворете приложението и изберете: продукт, желана сума и период;

2) Попълнете краткото заявление;

3) Изчакайте няколко минути за потвърждение от служител на Credissimo;

Можете да изтеглите приложението на Credissimo от Google Play и Apple Store.



Обратно към всички

Прочети още