close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo с престижно отличие в четвъртото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”

от Credissimo България | 20.04.2018

Credissimo с престижно отличие в четвъртото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”

На 19 април 2018 г. на официална церемония в хотел Маринела, гр. София, бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”, организирани от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Щастливи сме да споделим, че Credissimo бе отличена с високото признание с наградата „Налагане на български ФинТек иновации на международния пазар“ в категорията ФинТек.

„Благодаря от името на целия екип на Credissimo за оказаната чест. Радваме се, че за поредна година нашите усилия и успехи са оценени високо. Уверяваме ви, че и в бъдеще ще налагаме иновативни решения във финансовия сектор, конкурентни както в България, така и на чуждите пазари“, сподели Георги Руков - Директор международно развитие, който получи отличието от името на Credissimo.

Инициативата се проведе под патронажа на Валери Симеонов – Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика на Р България, като на бляскавата церемония присъстваха също заместник-министри от правителството и представители на компании от различни сфери на бизнеса.

По рано през деня, в хотел Маринела се проведе икономически форум – част от четвъртото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”. По време на форума, участие взе и Георги Руков в панела „Цифрова икономика и умения на бъдещето“, където представи темата „Уменията на бъдещето: основата на една дигитална трансформация”. По време на форума бяха разгледани ключовите компетенции, които се необходими на съвременния човешки ресурс и тенденциите в глобализирането на икономиката и пазарите.

Заслужен успех

Благодарение на международната експанзия, която Credissimo започна в края на 2016 г. в Македония, където само за година успя да заеме лидерски позиции, компанията вече оперира и на един от най-големите европейски пазари – Полша. До края на годината се очаква да стартира своята дейност и в Испания и Латинска Америка.

Credissimo успя да впечатли журито с многобройните иновации, които предостави на своите клиенти, през изминалата година. Новаторските решения, високата клиентска удовлетвореност и агресивната експанзия са само част от причините за получените отличия. През последните години, екипът на компанията работи по въвеждането на технологични функционалности, които към момента все още нямат аналог – първият в света чатбот за заявяване на онлайн кредит във Facebook Messenger, погасяване на вноски с криптовалута и многобройни автоматизаци, които допълнително усъвършенстват потребителското преживяване. Благодарение на своите постижения, в рамките на една година, Credissimo успя да се превърне във водеща компания в още две европейски държави, като за 2018 г. ФинТек групата планира да стартира дейност на още три пазара.

За „Компания на годината“

Наградите „Компания на годината” се провеждат за четвърта поредна година и целят да отличат добрите бизнес практики, както и да фокусират общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството, сред българската общественост.

Прочети още

Навици на успешните и богати хора
Навици на успешните и богати хора

Къде се крие ключът към успеха? В статията разглеждаме какви са навиците на заможните хора.

Как да предпазиш личните си финанси?
Как да предпазиш личните си финанси?

Сигурността на твоите лични финанси е изключително важна, особено когато става въпрос за потребителски имена и пароли за онлайн акаунтите ти.

Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята...
Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята...

С новата услуга вече усвояваш одобрената сума за заем до 30 минути директно по своята дебитна или кредитна карта.