Credissimo с участие в събитие за млади таланти

Credissimo с участие в събитие за млади таланти

Подкрепата към младите професионалисти и възможността да помагаме за тяхното развитие винаги е била в основата на нашата политика и мисия. Вярваме, че всеки млад човек трябва да има шанса да се развива своя капацитет и да постига своите амбиции и поставени цели.

Съвместно с HRS Bulgaria и DHL имаме удоволствието да те поканим на специално събитие - Working the Net Together, което ще се проведе на 20 октомври в Sbar от 18:00 – 22:00 ч. Целта на събитието е да запознае младите професионалисти със спецификите на работата на отделите. По време на събитието всеки желаещ ще може да се срещне с екипите на компаниите и да се запознае подробно с възможностите, които предлагат те. Ще имате възможност да се запознаете с потенциалния си бъдещ екип и да получите отговорите на въпросите си от дългогодишни професионалисти.

Научи повече от професионалистите

Като една от най-бързо развиващите се ФинТек структури в България, за нас ще е удоволствие да те запознаем с опита на нашия екип занимаващ се с проучвания и разработки. От тях ще научиш повече за новите разработки на компанията, какви са стъпките при провеждането на различни проучвания и разработки, кои са най-модерните и нови методи в сферата.

Ако искаш да развиеш уменията си в иновативни екипи и да имаш какво да направиш, за да работиш успешно – очакваме те!

Ще те посрещнем в приятелска атмосфера, като сме подготвили различни видове кътове за разговори и плейстейшън кът за бондване.

Научи повече за събитието Working the Net Together – тук.



Обратно към всички

Прочети още