close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo се включи в кампанията на PwC „Твоите 25 причини да избереш България“

от Credissimo България | 09.02.2018

Credissimo се включи в кампанията на PwC „Твоите 25 причини да избереш България“

Водещата компания в сферата на одиторските, данъчни и консултантски услуги, PwC България провежда мащабната инициатива „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на българските студенти. По повод 25-годишнината си в страната, PwC България заедно с водещи компании партньори ще подкрепи 25 студенти с:

  • едногодишни стипендии по 6000 лв.
  • стажове в престижни компании
  • менторство

Наша мисия е да заставаме и подкрепяме обществено значими каузи и кампании и с радост споделяме с вас, че Credissimo ще осигури стаж и менторство в централния офис на компанията за период от 3 месеца, на един от победителите в конкурса.

„В Credissimo вярваме, че именно България е мястото, където младите хора могат успешно да се развиват и да постигат своите цели. Подкрепата ни в кампанията е и поредното доказателство, че българският бизнес цени и поощрява тяхното старание и сме отворени да спомогнем за реализацията им. Радваме се, че сме партньор в кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ и сме сигурни, че благодарение на инициативата ще дадем възможност на много млади и талантливи хора да изберат България за своята професионална реализация.“, споделиха от ръководството на компанията.

Как да се включиш в инициативата?

Кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ има за цел да открие редица възможности пред българските студенти, за да изберат именно България за своята бъдеща реализация.

В конкурса могат да участват студенти на възраст от 18 до 24 г., обучаващи се у нас или в чужбина. Кандидатите трябва да подготвят есе на тема „Моите 25 причини да избера България“ и да го изпратят до 10 февруари 2018 г. на www.pwc.bg/25reasons.

До 23 февруари 2018 ще се провеждат интервюта със селектираните кандидати, а имената на победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 1-ви март. Кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ се провежда под патронажа на Президента на Република България – Румен Радев и със съдействието на Министерство на образованието и науката.
Сред журито на конкурса са редица млади и успели българи като певицата Михаела Филева, ТВ водещите Надежда Узунова и Добрина Чешмеджиева, създателката на проекта „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска, зам.-ректорът на УННС доц. д-р Стела Ралева, и представители на популярни бизнес медии – Боян Томов и Георги Минев.

За кампанията

PwC България предоставя отраслово-фокусирани одиторски, данъчни и консултантски услуги и е работодател с над 168-годишна история. Компанията стартира инициативата „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на младите и амбициозни студенти. По повод 25 години от практиката си в страната, PwC България заедно с водещи компании партньори ще подкрепи 25 български студенти със стипендии по 6000 лв., стажове в престижни компании и менторство на всеки един от тях.

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.