Credissimo се включи в кампанията на PwC „Твоите 25 причини да избереш България“

Credissimo се включи в кампанията на PwC „Твоите 25 причини да избереш България“

Водещата компания в сферата на одиторските, данъчни и консултантски услуги, PwC България провежда мащабната инициатива „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на българските студенти. По повод 25-годишнината си в страната, PwC България заедно с водещи компании партньори ще подкрепи 25 студенти с:

  • едногодишни стипендии по 6000 лв.
  • стажове в престижни компании
  • менторство

Наша мисия е да заставаме и подкрепяме обществено значими каузи и кампании и с радост споделяме с вас, че Credissimo ще осигури стаж и менторство в централния офис на компанията за период от 3 месеца, на един от победителите в конкурса.

„В Credissimo вярваме, че именно България е мястото, където младите хора могат успешно да се развиват и да постигат своите цели. Подкрепата ни в кампанията е и поредното доказателство, че българският бизнес цени и поощрява тяхното старание и сме отворени да спомогнем за реализацията им. Радваме се, че сме партньор в кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ и сме сигурни, че благодарение на инициативата ще дадем възможност на много млади и талантливи хора да изберат България за своята професионална реализация.“, споделиха от ръководството на компанията.

Как да се включиш в инициативата?

Кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ има за цел да открие редица възможности пред българските студенти, за да изберат именно България за своята бъдеща реализация.

В конкурса могат да участват студенти на възраст от 18 до 24 г., обучаващи се у нас или в чужбина. Кандидатите трябва да подготвят есе на тема „Моите 25 причини да избера България“ и да го изпратят до 10 февруари 2018 г. на www.pwc.bg/25reasons.

До 23 февруари 2018 ще се провеждат интервюта със селектираните кандидати, а имената на победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 1-ви март. Кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ се провежда под патронажа на Президента на Република България – Румен Радев и със съдействието на Министерство на образованието и науката.
Сред журито на конкурса са редица млади и успели българи като певицата Михаела Филева, ТВ водещите Надежда Узунова и Добрина Чешмеджиева, създателката на проекта „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска, зам.-ректорът на УННС доц. д-р Стела Ралева, и представители на популярни бизнес медии – Боян Томов и Георги Минев.

За кампанията

PwC България предоставя отраслово-фокусирани одиторски, данъчни и консултантски услуги и е работодател с над 168-годишна история. Компанията стартира инициативата „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на младите и амбициозни студенти. По повод 25 години от практиката си в страната, PwC България заедно с водещи компании партньори ще подкрепи 25 български студенти със стипендии по 6000 лв., стажове в престижни компании и менторство на всеки един от тях.



Обратно към всички

Прочети още