close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

До 800 лв. и 30 дни без лихва за 1-ви и всеки 5-и кредит

от Credissimo България | 15.10.2018

До 800 лв. и 30 дни без лихва за 1-ви и всеки 5-и кредит

Специално за всички наши клиенти, които проявиха интерес към предложението ни Credissimo до заплата имаме добра новина! До 30 септември 2019 година, всеки първи заем Credissimo до заплата до 800 лв. е с 0%* лихва за период от 30 дни. А на лоялните ни клиенти предлагаме всеки 5-и заем до заплата, с 30-дневен гратисен период и 0%* лихва.

Пример: Взел си 800 лева, с период на изплащане 30 дни. Ако върнеш заема в 30-дневния гратисен период, не дължиш никакво оскъпяване, а само сумата от 800 лева.

Избери Credissimo - възползвай се от промоционалното ни предложение и вземи безлихвен кредит вече до 800 лв.
 

Какво представлява Credissimo до заплата?

С Credissimo до заплата можеш да покриеш своите извънредни разходи, когато имаш спешна нужда от пари. Няма по-лесен и бърз начин да получиш необходимата сума, точно когато ти потрябва. Credissimo до заплата е идеалното решение за всеки, който има забавяне на месечното възнаграждение, но иска да посрещне спокойно своите финансови нужди.
 

Как да заявиш Credissimo до заплата?

  • Избери желаната сума и период на кредита;
  • Попълни кратката онлайн форма – на сайта, в мобилната ни апликация;
  • Получаваш одобрение на момента;
  • Взимаш сумата по най-удобния за теб начин - банков път или в брой на каса FastPay или EasyPay;

Важно! Изпращането на заявление за кредит е напълно безплатно.

 

И не забравяй, че можеш да удължиш срока

Ние подхождаме с внимание към нашите клиенти и разбираме добре индивидуалните нужди на всеки един от вас. В случай, че изникне непредвидена ситуация и нямаш възможност да погасиш заема в срок, винаги можеш да се свържеш с нашите служители. Те ще намерят индивидуално решение, при максимално изгодни условия, според твоите нужди или ще ти предложат да удължиш периода на изплащане.

Пример: Взел си 800 лева, с период на изплащане 30 дни. Ако на падежната дата (30-тия ден), поради независещи от теб фактори, нямаш възможност да погасиш кредита, ще ти предоставим възможност да платиш само оскъпяването за периода. Така ще можеш да подновиш кредита си за нови 30 дни, като ще отложиш изплащането на главницата (800 лева). Можеш да подновяваш периода неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

* Промоционалните условия важат за периода от 30.09.2018 г. до 30.09.2019 г., включително, за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 800 лева и избран период на револвиране до 30 дни при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

Прочети още

8 от най-скъпите подаръци в света
8 от най-скъпите подаръци в света

Какво се случва в света на хората, които имат толкова пари, че не знаят какво да правят с тях?

11 новогодишни обещания и как да ги спазиш
11 новогодишни обещания и как да ги спазиш

Имаш нужда от съвет как да изпълниш новогодишните си обещания? Тази статия ще ти помогне да ги превърнеш в реалност.

Доведи приятел – споделяш и печелиш! Толкова е лесно!
Доведи приятел – споделяш и печелиш! Толкова е лесно!

С всеки доведен приятел печелиш по 30 лв., а той получава 15% отстъпка за заем