Феновете на credissimo във фейсбук надминаха 100 000

от Кредисимо АД | 12.12.2013
Вземи пари сега

Днес феновете на credissimo в най-популярната социална мрежа във фейсбук надминаха 100 000. Изключително сме щастливи и радостни за широката подкрепа, която получаваме. Нашата основна цел е да успяваме да доставяме на нашите клиенти възможно най-добрите услуги.

Ако все още не ни следвате във фейсбук, станете фен и ще имате възможността първи да научавате за всички промоции на credissimo, информация за организиране нови игри и не на последно място ще се забавляваме заедно.Прочети още

Кредисимо отново подкрепи учениците на ПМГ за участието им в ученическата конференция през януари.
Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.