Феновете на credissimo във фейсбук надминаха 100 000

Вземи пари сега

Днес феновете на credissimo в най-популярната социална мрежа във фейсбук надминаха 100 000. Изключително сме щастливи и радостни за широката подкрепа, която получаваме. Нашата основна цел е да успяваме да доставяме на нашите клиенти възможно най-добрите услуги.

Ако все още не ни следвате във фейсбук, станете фен и ще имате възможността първи да научавате за всички промоции на credissimo, информация за организиране нови игри и не на последно място ще се забавляваме заедно.Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.