Феновете на Credissimo във Фейсбук надминаха 100 000

Феновете на Credissimo във  Фейсбук надминаха 100 000

Изключително радостни сме да споделим, че днес феновете на Credissimo в най-популярната социална мрежа - Facebook, надминаха 100 000 човека!

Знаеш ли колко държави в света имат население под 100 000 човека?

Веднага ще ти отговорим - 16! Затова сме щастливи, че успяваме да събираме всички вас на едно място. Благодарим ви, че ни подкрепяте!

Още не си наш фен във Facebook?

Преди да харесаш страницата на Credissimo от този линк, можеш да прочетеш малко повече какво да очакваш да публикуваме там.

Когато ти предоставяме кредит, ние се води от принципа за ясни условия, прозрачност и възможност предварително да се запознаеш с цялата информация, за да можеш да вземеш информирано решение. Затова, верни на принципите си, ще подходим и в представянето на постовете във Facebook страницата ни.

Ако ни следваш във Facebook ще си сред първите, които научават за нашите нови промоции и игри. А за феновете ни в социалната мрежа имаме допълнителни изненади.

И не само това - ние непрекъснато се развиваме и се стремим да ти предлагаме най-доброто в сферата на бързите кредити по най-лесния и удобен начин. А тъй като правим това, за теб, твоето мнение е изключително важно за нас! Затова, ако искаш да ни дадеш обратна връзка за продуктите, които предлагаме, или имаш предложения как да ги направим още по-добри за теб, страницата ни е идеалното място за това.

Разбира се, това няма да е всичко. Планираме още интересни и забавни неща за нашите Facebook последователи и то съвсем скоро.

Стани наш фен във Facebook още сега!



Обратно към всички

Прочети още