Кредисимо отпусна своите първи кредити в Република Македония

от Кредисимо АД | 13.09.2016
Вземи пари сега

Една от най-бързо развиващите се високотехнологични и иновативни финансови компании в региона – Кредисимо, започна да предлага своите услуги и на македонския пазар.

След като македонското подразделение на компанията получи положително становище от Министерство на финансите на Република Македония, да предлага своите кредитни продукти на местния пазар, Кредисимо вече има своите първи клиенти. Както и на българския пазар, продуктите на Кредисимо са насочени към всички, които ценят удобството, сигурността и бързината на изцяло онлайн услугите.

Със своя 9 годишен опит и над 2,000,000 потребителя, Кредисимо за поредна година е №1 в онлайн кредитирането на българския пазар* и е една от най-бързо развиващите се Фин-Тек компания в България.

Посредством уебсайта credissimo.mk, македонските потребители ще имат възможност да се възползват от същия революционен подход в областта на финансовите услуги, които множество български клиенти вече познават.

Дружеството планира да предлага както краткосрочни, така и дългосрочни кредитни продукти съобразени изцяло с потребностите на клиентите, които сами ще определят според възможностите си размера на месечните вноски и срока на договора.

“Нашите услуги са създадени, така че всеки да има пълен контрол над парите, които взима, всеки път, когато реши да предприеме непредвидени разходи. Високото качество на работа и обслужването на клиентите отличава Кредисимо и е в основата на лоялността на нашите потребители. Ние сме член-учредител на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК) , спазваме нейния Етичен Кодекс и предоставяме ясни и прозрачни правила при кредитиране. Отдадени сме на най-добрите практики при работа с клиенти, както при краткосрочните, така и дългосрочните бързи кредити. Колективен и индивидуален член сме на секторната помирителна комисия към Комисията за Защита на Потребителите (КЗП). Пряко или като колективен член участваме в поредица инициативи насочени към защита на потребителите и налагането на най-актуалните добри практики на пазара на небанковото кредитиране.” – сподели Георги Руков, Директор Международно развитие на Кредисимо.

Кредисимо е преди всичко високо технологична компания. Дружеството е разработило собствена иновативна платформа за цялостно управление на процесите по обработка на заявления за кредит в реално време, която позволява при спазването на определени условия един кредит да бъде разгледан, одобрен и отпуснат на клиента в рамките на минути.

Кредисимо спечели доверието на потребителите като им даде последната и окончателна дума при взимането на кредит. На уеб страницата на Кредисимо, кандидатите за кредит могат предварително и на спокойствие да се запознаят с Договора за кредит и Общите условия към него. Така те имат възможност да се посъветват със свои близки, както и да потърсят експертна помощ, да размислят и да симулират различни възможности. Потребителите имат пълната свобода да решават дали да подпишат или не Договора за кредит. Те могат да се откажат от сключването му без от това да произтекат каквито и да било последствия за тях. Важно е да се отбележи, че Кредисимо отива още по-далеч - дори при подписан Договор, ако потребителят реши да не усвои сумата, Договорът не влиза в сила и не поражда абсолютно никакви задължения.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.