Credissimo отпусна своите първи кредити в Република Македония

Credissimo отпусна своите първи кредити в Република Македония

 

Една от най-бързо развиващите се високотехнологични и иновативни финансови компании в региона – Credissimo, стартира своето международно развитие. Първата държава извън България, на която вече предлагаме кредитни продукти и услуги, е Македония.

Credissimo - обслужи първите си клиенти на македонски пазар

След като македонското подразделение на компанията получи положително становище от Министерство на финансите на Република Македония да предлага своите кредитни продукти на местния пазар, Credissimo вече има своите първи клиенти. Както и в България, продуктите на Credissimo са насочени към всички, които ценят удобството, сигурността и бързината на изцяло онлайн услугите.

Допълнителна информация за кредитите, които Credissimo отпуска в Македония

Със повече от 9 години опит и над 2 000 000 потребители, Credissimo за поредна година е №1 в онлайн кредитирането на българския пазар* и е една от най-бързо развиващите се ФинТек компания в България.

Credissimo, посредством уебсайта Credissimo.mk, дава на македонските потребители възможност да се възползват от същия революционен подход в областта на финансовите услуги, които множество български клиенти вече познават.

Дружеството планира да предлага както краткосрочни, така и дългосрочни кредитни продукти, съобразени изцяло с потребностите на клиентите, които сами ще определят според възможностите си размера на месечните вноски и срока на договора.

“Нашите услуги са създадени, така че всеки да има пълен контрол над парите, които взима, всеки път, когато реши да предприеме непредвидени разходи. Високото качество на работа и обслужването на клиентите отличава Credissimo и е в основата на лоялността на нашите потребители. Ние сме член-учредител на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК), спазваме нейния Етичен кодекс и предоставяме ясни и прозрачни правила при кредитиране. Отдадени сме на най-добрите практики при работа с клиенти, както при краткосрочните, така и дългосрочните бързи кредити. Колективен и индивидуален член сме на секторната помирителна комисия към Комисията за Защита на Потребителите (КЗП). Пряко или като колективен член участваме в поредица инициативи насочени към защита на потребителите и налагането на най-актуалните добри практики на пазара на небанковото кредитиране.”

Това сподели Георги Руков - Директор Международно развитие на Credissimo.

Предимства на Credissimo

Credissimo е преди всичко високотехнологична компания. Дружеството е разработило собствена иновативна платформа за цялостно управление на процесите по обработка на заявления за кредит в реално време, която позволява, при спазването на определени условия, един кредит да бъде разгледан, одобрен и отпуснат на клиента в рамките на минути.

Пълна свобода при взимане на бърз заем – последната дума винаги е твоя

Credissimo спечели доверието на потребителите, като им даде последната и окончателна дума при взимането на кредит. На уеб страницата на Credissimo, кандидатите за кредит могат, предварително и на спокойствие, да се запознаят с Договора за кредит и Общите условия към него. Така те имат възможност да се посъветват със свои близки, както и да потърсят експертен съвет, да симулират различни възможности и да променят решението си. Потребителите ни имат пълната свобода да решават дали да подпишат или не Договора за кредит. Те могат да се откажат от сключването му без от това да произтекат каквито и да било последствия за тях. Важно е да се отбележи, че Credissimo отива още по-далеч - дори при подписан Договор, ако потребителят реши да не усвои сумата, Договорът не влиза в сила и не поражда абсолютно никакви задължения.



Обратно към всички

Прочети още