This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Вземи пари навреме от Credissimo вече и през мобилно приложение

от Credissimo България | 28.11.2014
Вземи пари сега
Вземи пари навреме от Credissimo вече и през мобилно приложение

Осигуряването на пари навреме бързо и удобно, по най-сигурен и прозрачен начин, е сред най-важните приоритети на Credissimo. Ние постоянно се развиваме, за да предложим най-доброто потребителско изживяване, следващо световните тенденции в грижата за клиента.

Внедряването и развиването на иновативни решения ни поставя сред лидерите на пазара в областта на онлайн кредитите, което ни мотивира да работим още по-усърдно и продължаваме да оправдаваме доверието на нашите клиенти.

Подобряваме уебсайта на Credissimo, така че да отговаря в максимална степен на очакванията ви. Стремим се да ви предложим сигурност и защита на личните данни, лесна навигация, информативност и прозрачност при взимане на бърз заем и, не на последно място, максимално удобство.

След задълбочено проучване, установихме, че все по-голям процент от потребителите ни предпочитат да заявяват пари през мобилните си устройства. За да ви улесним, подобрихме начина, който виждате уебсайта на Credissimo на телефона и таблета си, така че да работи с лекота, дори на малки екрани и при слаба интернет връзка. Това обаче не ни беше достатъчно.

Безплатно мобилно приложение на Credissimo

Представяме ви най-новото попълнение в портфолиото с услуги на компанията – мобилно приложение, разработено за телефони и таблети, работещи под iOS и Adroid. То е напълно безплатно за използване от потребителите ни и следва политиката ни на пълна защита на личните данни.

Свалете приложението безплатно, като кликнете на иконките по-долу:

  • Мобилно приложение на Credissimo за Android - свалете от Google Play
  • Мобилно приложение на Credissimo за iOS - свалете от App Store

Вземете решението в ръцете си

Заявяването на пари през мобилното приложение на Credissimo става по същия начин, като в уебсайта ни. Запазихме удобството, което ви предлагаме, когато сте на компютър.

Така че, ако имате нужда от пари – взимате телефона си в ръка и, само с три лесни стъпки, парите са в джоба ви. Предимството, което ви дава мобилното ни приложение, е ценно време, което бихте изгубили в търсене на онлайн кредити в интернет. Сега, само отваряте иконката на екрана на мобилния ви телефон и получавате пари до минути само с няколко движения.

Вижте в действие мобилното приложение на Credissimo в краткото ни информативно видео:

Свалете приложението безплатно, като кликнете на иконките по-долу:

  • Мобилно приложение на Credissimo за Android - свалете от Google Play
  • Мобилно приложение на Credissimo за iOS - свалете от App Store

Прочети още

Или как лесно и забавно да заделиш пари за „спешни случаи“
Заяви твоя първи безлихвен заем на вноски само до края на януари
Развихри въображението си, за да не се налага да чакаш чудеса от Дядо Коледа.