Кредисимо вече с мобилни приложения за iOS и Android

от Кредисимо АД | 28.11.2014
Вземи пари сега

Клиентът винаги е в центъра на нашето внимание. С грижа за неговото удобство, ние в Кредисимо развиваме и внедряваме най-новите тенденции в обслужването. Освен големия избор от адекватни на потребителските потребности кредитни продукти, ние предлагаме на клиентите си лекота, бързина и удобство при ползването им.

Водени от тези ангажименти пред нашите потребители, ние създадохме най-новата си услуга - приложение за мобилните устройства за iOS и Android. То може да се ползва с лекота от всеки наш клиент притежаващ смартфон или таблет.

Свали версия за: 

  • App Store icon
  • App Store iconНапълно безплатното мобилно приложение, ще дава възможност на клиентите по най-бърз и достъпен начин да използват всички наши продукти, както и да получат още много полезна информация.

Изграждането на доверие между нас и клиентите ни е гаранция за високите резултати във всичко, което правим.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.