Кредисимо вече с мобилни приложения за iOS и Android

от Кредисимо АД | 28.11.2014
Вземи пари сега

Клиентът винаги е в центъра на нашето внимание. С грижа за неговото удобство, ние в Кредисимо развиваме и внедряваме най-новите тенденции в обслужването. Освен големия избор от адекватни на потребителските потребности кредитни продукти, ние предлагаме на клиентите си лекота, бързина и удобство при ползването им.

Водени от тези ангажименти пред нашите потребители, ние създадохме най-новата си услуга - приложение за мобилните устройства за iOS и Android. То може да се ползва с лекота от всеки наш клиент притежаващ смартфон или таблет.

Свали версия за: 

  • App Store icon
  • App Store iconНапълно безплатното мобилно приложение, ще дава възможност на клиентите по най-бърз и достъпен начин да използват всички наши продукти, както и да получат още много полезна информация.

Изграждането на доверие между нас и клиентите ни е гаранция за високите резултати във всичко, което правим.Прочети още

Кредисимо отново подкрепи учениците на ПМГ за участието им в ученическата конференция през януари.
Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.