Вземи пари навреме от Credissimo вече и през мобилно приложение

от Credissimo BG | 28.11.2014
Вземи пари сега

Осигуряването на пари навреме бързо и удобно, по най-сигурен и прозрачен начин, е сред най-важните приоритети на Credissimo. Ние постоянно се развиваме, за да предложим най-доброто потребителско изживяване, следващо световните тенденции в грижата за клиента.

Внедряването и развиването на иновативни решения ни поставя сред лидерите на пазара в областта на онлайн кредитите, което ни мотивира да работим още по-усърдно и продължаваме да оправдаваме доверието на нашите клиенти.

Подобряваме уебсайта на Credissimo, така че да отговаря в максимална степен на очакванията ви. Стемежът ни е да ви предложим сигурност и защита на личните данни, лесна навигация, информативност и прозрачност при взимане на бърз заем и, не на последно място, максимално удобство.

След задълбочено проучване, установихме, че все по-голям процент от потребителите ни предпочитат да заявяват пари през мобилните си устройства. За да ви улесним, подобрихме начина, който виждате уебсайта на Credissimo на телефона и таблета си, така че да работи с лекота, дори на малки екрани и при слаба интернет връзка. Това обаче не ни беше достатъчно.

Безплатно мобилно приложение на Credissimo

Представяме ви най-новото попълнение в портфолиото с услуги на компанията – мобилно приложение, разработено за телефони и таблети, работещи под iOS и Adroid. То е напълно безплатно за използване от потребителите ни и следва политиката ни на пълна защита на личните данни.

Свалете приложението безплатно, като кликнете на иконките по-долу:

  • Мобилно приложение на Credissimo за Android - свалете от Google Play
  • Мобилно приложение на Credissimo за iOS - свалете от App Store

Вземете решението в ръцете си

Заявяването на пари през мобилното приложение на Credissimo става по същия начин, като в уебсайта ни. Запазихме удобството, което ви предлагаме, когато сте на компютър.

Така че, ако имате нужда от пари – взимате телефона си в ръка и, само с три лесни стъпки, парите са в джоба ви. Предимството, което ви дава мобилното ни приложение, е ценно време, което бихте изгубили в търсене на онлайн кредити в интернет. Сега, само отваряте иконката на екрана на мобилния ви телефона и получавате пари до минути само с няколко движения.

Вижте в действие мобилното приложение на Credissimo в краткото ни информативно видео:

Свалете приложението безплатно, като кликнете на иконките по-долу:

  • Мобилно приложение на Credissimo за Android - свалете от Google Play
  • Мобилно приложение на Credissimo за iOS - свалете от App Store


Прочети още

Ако с идването на пролетта, си се "разболял" от пролетна умора, спокойно - има "лечение". Вместо да даваш пари за лекарства, инвестирай във време сред природата, спорт и правилно хранене.
Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш пари!
Стремежът за опазване на природата и пестенето на ресурсите са заложени в стратегическото развитие на Credissimo.bg още от самото начало, с решението услугите да са единствено в интернет.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.