Кредити с кауза

от Кредисимо АД | 14.12.2015
Вземи пари сега

Кредити със "зелена" кауза

От скоро “Кредисимо” влезе в “Зеления кръг” на списание “Мениджър”. Какво означава това? Две неща: Признание за компанията и приноса й към опазването на околната среда. Признание към всички клиенти на “Кредисимо”, защото сте част от общия ни стремеж към чиста природа.

С мисъл за природата

Причината това да се случи е политиката ни на преминаване изцяло към онлайн услуги. Те спестяват освен планини от хартия, още неподозирани ресурси: На клиентите - време и усилия, а на света - дървесина, вода, електричество и други съпътстващи разходи по производството на консумативи.

Стремежът към екологично съществуване вече тече на всички нива - както на индивидуално, така и на бизнес равнище. Екологични и климатични промени налагат нови ценности в световен мащаб, а корпорациите с модерно мислене постепенно стават основни отговорници за спазването им. Налагането на стандартите за бизнес, който цени природните ресурси, отдавна не е само мода, това е кауза в името на бъдещето.

Макар и бавно навлизаща на български терен, тази тенденция става все по-устойчива.

Онлайн услуги, които пестят

„Кредисимо“ е високотехнологична компания и един от пионерите в преминаването изцяло към интернет операции в България. Според изчисленията спестената от тази практика хартия за една година възлиза на над 4 млн. листа в размер А4 или около 20 тона. За производството й са нужни над 10 млн. литра вода - това е питейната вода за един ден на 5 милиона души или образно казано около две трети от жителите на България. Необходимото електричество пък може да бъде спестено, ако бъдат изгасени над 4 млн. електрически крушки в продължение на един час.Прочети още

Кредисимо отново подкрепи учениците на ПМГ за участието им в ученическата конференция през януари.
Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.