close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Милка Георгиева с 3 отличия на Международната морска арт олимпиада в Созопол

от Credissimo България | 20.07.2017

Милка Георгиева с 3 отличия на Международната морска арт олимпиада в Созопол

Осемгодишната Mилка Георгиева, която ви представихме през месец май е един от най-младите таланти на България, заедно с когото продължаваме да покоряваме върховете на съвременните танци. Милка е част от кампанията ни „Заедно сме първи“, в която подкрепяме първенците на България.

След успешното й участие в световния танцов финал на „Световните майстори на танца“ в Пореч, Хърватска, Милка не спира да развива таланта си и да прибавя нови награди към колекцията си.

Отличията на Милка

Милка е най-младият представител на школата за танци ERA Dance. Упоритостта, самодисциплината и борбеният й дух са сред основните качества, които спомагат за постигнатите резултати и получените отличия. Това, което й помага винаги да бъде първа, освен огромният талант, са ежедневната работа и тренировки с личния й преподавател Кремена Шопова, художествен ръководител на Танцова компания „ЕРА“.

Международната морска танцова олимпиада в Созопол бе истински успех за Милка. Тя взе участие във всички уъркшопове, които се проведоха на олимпиадата като успя да се пребори за отличие в 8 танцови категории, сред които групови и солови.

Милка Георгиева по време на Международната морска арт олимпиада в Созопол

 

Талантът на Милка ярко се открои в соловите категории като всички изпълнения бяха отличени с медал. Тук тя грабна първите места с танци в следните стилове:

  • Mюзикъл с танца “Злодеида в мюзикъл”;
  • Лирикъл с “Диамант”;
  • Акроденс с танца “Неродена мома”;
  • Сребърен медал й бе отреден и за танца “Експлозия” в стил оупън.

Отборът на Милка също се представи отлично в 4 групови изпълнения, като спечели едно първо място с танца “Забравената кукла” и три 2-ри места с танците “Калинка”, “Валс на часовете” и “Джей Хо” в стилове етно и мини балет за деца.

След награждаването, Милка взе още едно отличие - дипломата “Талант на олимпиадата” като сред избраните са още 5 деца от Русия, Украйна и България.

Освен отличията повод за празнуване беше и рожденият ден на Милка, който тя посрещна по време на олимпиадата.

Международната морска танцова олимпиада се проведе в периода между 28 юни - 05 юли в гр. Созопол. В престижното състезание се включиха над 300 участници от 5 държави.

След уморителната, но успешна седмица, Милка се отдаде на заслужена почивка. В момента тя се радва на лятната си ваканция, като не спира да проявява интерес към учението. Новото предизвикателство пред което се е изправила е да изучава руски език, а учебниците и дисковете е закупила със собствени средства.

Ние от екипа на Credissimo желаем на Милка да продължава да бъде все така целеустремена и да покорява нови върхове в танцовото изкуство!

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.