Над 160 000 потребители се довериха на Credissimo във Facebook

Над 160 000 потребители се довериха на Credissimo във Facebook

Щастливи сме да споделим, че днес нашите приятели в най-популярната социална мрежа в България вече са 160 000 души.

Благодарни сме на всеки един от вас за подкрепата, доверието и ангажираността. Именно вие сте и причината, постоянно да подобряваме и усъвършенстваме своите услуги.

Стана ли наш приятел във Facebook?

Все още не си наш фен? Побързай!

В нашата страница първи ще можеш да намираш полезна и любопитна информация за всички нови промоции, конкурси, кампании и игри. Чрез нея ще обогатяваш своите финансови познания свързани с бързите кредити, както и ще ти предложим различни развлекателни и полезни теми свързани със спестовните навици.

Разбира се, това не е всичко! Постоянно се стремим да предлагаме най-добрите условия в сферата на бързите кредити по най-лесния и удобен начин. Затова, като потребителски ориентирана компания държим изключително много на мнението на нашите клиенти. Ще се радваме да споделяш всички свои въпроси, свързани с нашите услуги, продукти, за да може винаги да си добре информиран и да можеш да вземеш правилното решение, когато имаш нужда от пари навреме

А запозна ли се със SIMO?

Или нашият най-добър служител на компанията! SIMO е нашият чатбот за заявяване на кредит във най-популярната чат платформа Facebook Messenger. Той напътства клиентите в подаването на заявление за кредит като "разговаря" на напълно човешки език с тях. SIMO задава въпроси и на база на отговорите попълва заявлението за кредит на потребителя, като процесът преминава по предварително програмирани възможни сценарии. След като стартира процеса клиентът следва всички стъпки, необходими за кандидатстване за бърз кредит, като на всеки етап има възможност да променя параметрите по заявлението си. Събраните данни се подават в реално време към от нашия CRM посредством изградена двупосочна комуникационна връзка, като клиентът получава отговор само в рамките на няколко минути. За разлика от други типове автоматизирани услуги, комуникацията с него има гъвкавостта и лекотата, като на разговор с реален човек, което повишава значително потребителското изживяване и създава комфортна среда за нашите потребители. А до сега той е успял да обработи вече над 20 000 заявления за кредит, както и се радва на положителната обратна връзка на нашите клиенти.

Стани и ти част от голямото ни семейство! Харесай страницата ни сега и не пропускай да се срещнеш и със SIMO!



Обратно към всички

Прочети още