Намери забавните стикери на Credissimo в партньорската мрежа на Скрикер

Намери забавните стикери на Credissimo в партньорската мрежа на Скрикер

Като доказан ФинТек лидер на пазара на онлайн кредитиране, ние от Credissimo винаги се стремим да предлагаме нови иновативни и технологични решения, които да бъдат в полза на вас, нашите потребители.

Компанията ни е сред първите на Балканите, които предложиха нова Viber функционалност - кликаеми стикери във Viber. Благодарение на иновативното въведение, можем да се похвалим, че за по-малко от месец пакетът от 24 уникални стикери „Стига глупости“ се превърна в любимо средство на Viber почитателите, които искат да изразят емоциите си по един различен начин. Последователите на Viber канала ни за само за месец достигнаха 411 000 потребители, а свалянията на стикерите надхвърлиха половин милион. Забавните образи и познати фрази от ежедневието ни са само част от оригиналното ни предложение, което спечели симпатиите на потребителите.

И тъй като ние се вслушваме в клиентите си, ето и следващата голяма изненада, която сме ви подготвили:

Най-популярните стикери „Стига глупости“ вече могат да бъдат намерени в партньорската мрежа на СКРИКЕР

Сега може напълно безплатно да се сдобиеш с любимите си Credissimo стикери, под формата на лепящи скрикери! Твоите любими образи и фрази от Viber, отново са на избрани Скрикер локации в София. С широко приложение, дизайнерските лепящи скрикери търсят своите притежатели. Може да ги залепиш навсякъде, където пожелаеш! Всичко е в твоите ръце!

Като привърженик на иновативните подходи, Credissimo отново влиза в колаборация със Скрикер, за да поднесе нещо ново на клиентите си. Мисията е ясна – повече усмивки и цветни моменти, а резултатът е – нови оригинални скрикери.

Открий любимите си образи от Credissimo стикерите на СКРИКЕР локациите в София!



Обратно към всички

Прочети още