Credissimo с обновен и по-лесен за използване уебсайт

Credissimo с обновен и по-лесен за използване уебсайт

Credissimo посреща новата 2014. година с обновена визия на уебсайта си. Създадохме новия дизайн с много желание, за да ви предложим повече прозрачност, удобство и лесна ориентация. 

Какво е новото в уебсайта Credissimo.bg?

Нашият екип работи неуморно, за да ви предостави още по-бърз, удобен и сигурен процес по заявяване, когато ви трябват пари назаем. Новият дизайн е не само по-модерен, но следва добрите практики за по-добро потребителско изживяване. 

Началната страница на сайта сега е по-изчистена и с по-лесна навигация. С един поглед можете да намерите необходимата информация, според конкрените ви нужди – сравнение и повече информация за трите ни кредитни продукта, отговори на често задавани въпроси, начините за плащане на вноски, ако вече имате кредит.

Винаги сме насреща, ако имаш въпрос!

В случай, че имате нужда от допълнителна информация, нашите служители са на ваше разположение, за да отговорят на въпросите ви. Можете да им пишете чата в сайта ни, както и да се обадите на телефон: 0700 12 0 12. 

А когато ви трябват спешно пари?

В новия уебсайт на Credissimo имате още повече контрол при заявяването на пари. Трите кредитни продукта – потребителски заем ‚Credissimo плюс‘, минизаем до 30 дни ‚Credissimo до заплата‘ или кредит с автоматично плащане на битови сметки ‘Credissimo за сметки’, заемат централно място и имат максимално опростена визия. Цялата информация за всеки от продуктите е леснодостъпна и можете лесно да направите справка преди, по време и след като изпратите заявление за заем.

Получавате пари навреме само 3 стъпки

Независимо дали ви трябват пари за неотложни разходи, или искате да платите битови сметки, Credissimo е насреща. Изцяло онлайн, без излишна документация, без чакане –получавате нужната сума за минути. 

Опитайте още сега – нов дизайн, но с все така лесно взимете пари. Само в 3 стъпки: 

  1. Попълвате кратката онлайн форма, като посочвате желана сума и период. 
  2. Изчаквате няколко минути наш служител да се свърже с вас. 
  3. Получавате парите. 

Надяваме се, че новият интерфейс и подобрена навигация ще бъдат в полза на всички настоящи и бъдещи клиенти на Credissimo.



Обратно към всички

Прочети още