Нов уебсайт на credissimo

Вземи пари сега

От днес credissimo има напълно нов уебсайт – нов и модерен дизайн, нов изключително интуитивен и лесен за работа. Всеки посетител може с няколко стъпки да изпрати заявление за избраната сума и да се информира за условията на предлаганите онлайн кредити – credissimo плюс и credissimo до заплата.

Надяваме се, че новият интерфейс и подобрена навигация ще бъдат в полза на всички настоящи и бъдещи клиенти на credissimo.Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.