Oнлайн маркетинг мениджърът на Credissimo с номинация от сп. Business Lady

Oнлайн маркетинг мениджърът на Credissimo с номинация от сп. Business Lady

Биляна Христова - Online Marketing Manager на Credissimo е отличена в шестото издание на Годишните награди на списание Business Lady за цялостен принос в категория Маркетинг и ПР за постижения, свързани с иновации, ефективни комуникации и налагане на търговска марка №1 за онлайн кредити във финансовия сектор.

Заслужена номинация

Биляна Христова има над 13 години опит в сферата на маркетинга, рекламата и връзките с обществеността. От 2015 г. ръководи маркетинг отдела в компанията лидер в областта на онлайн кредитирането - Credissimo.

„Изисква се много упоритост и борбеност, защото един път да станеш номер 1 на все още не много развит пазар е лесно. Да останеш лидер години наред и да затвърждаваш позициите си с постоянство, ето тук идва трудната част. Изключително благодарна съм на моите колеги за високата мотивация, креативни идеи, безсънни нощи и часове. Благодарение на общите ни усилия показахме как се става номер 1 и ще продължаваме да достигаме върховете.“, споделя Биляна Христова.

Работата за нея е мотивация за професионално и личностно развитие, за надграждане на знания всекидневно, тъй като това е начинът да си лидер в динамичната среда, в която работи и живее всеки от нас. Вярва, че изграждането и поддържането на сплотен екип от професионалисти е двигателят, който гарантира успех и в най-конкурентната среда. Само в рамките на две години изгражда в Credissimo екип от мотивирани, амбициозни и вярващи в успеха хора, с които заедно успяват да създадат едно отлично работещо звено, доказващо, че общите усилия във всяка една посока се възнаграждават високо.

Какво представляват Годишните награди сп. Business Lady?

Годишните награди на списание Business Lady, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории за шеста поредна година. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес практики и да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Официалната церемония ще се състои на 6 юни 2017 г. (вторник) в хотел „Хилтън София”, където ще бъдат връчени годишните награди. Целият ни екип пожелава успех на Биляна!



Обратно към всички

Прочети още