close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички нуждаещи

от | 07.12.2020

От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички нуждаещи

От днес, 07 декември, стартираме отново благородната инициатива „Топъл обяд навреме“. Верни на принципа си да оказваме подкрепа навреме, всеки ден ще осигуряваме безплатен обяд за хората в нужда и пострадалите от пандемията от COVID-19.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да получат приготвена на момента вкусна храна безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 7-и декември без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София.

Кампанията е концентрирана в столицата като най-засегнат от епидемията град. Подбрано е разнообразно меню, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. Раздаването на пакетите е с помощта на доброволци от компанията ни.

Освен нуждаещите се от храна, ние ще подкрепим и инициативата, оповестена от журналиста Ники Кънчев, за топъл обяд за медиците на първа линия срещу COVID-19. Днес ще бъде занесена храна на лекарите, сестрите, санитарите и целия персонал на Втора градска болница в столицата.

За втори път тази година подаваме ръка на най-засегнатите от епидемията и  извънредното положение. В първата част на кампанията през пролетта раздадохме 8246 порции храна, като инициативата достигна до над 2 милиона и половина потребители онлайн, с над 5 000 споделяния в социалните мрежи и над 20 000 положителни оценки.

За актуална информация и новини за инициативата, следи сайта ни, както и страниците ни в социалните мрежи: Facebook и  Instagram.

 

  Назад към всички

 

Прочети още

Навици на успешните и богати хора
Навици на успешните и богати хора

Къде се крие ключът към успеха? В статията разглеждаме какви са навиците на заможните хора.

Как да предпазиш личните си финанси?
Как да предпазиш личните си финанси?

Сигурността на твоите лични финанси е изключително важна, особено когато става въпрос за потребителски имена и пароли за онлайн акаунтите ти.

Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята...
Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята...

С новата услуга вече усвояваш одобрената сума за заем до 30 минути директно по своята дебитна или кредитна карта.