От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички нуждаещи

От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички нуждаещи

От днес, 07 декември, стартираме отново благородната инициатива „Топъл обяд навреме“. Верни на принципа си да оказваме подкрепа навреме, всеки ден ще осигуряваме безплатен обяд за хората в нужда и пострадалите от пандемията от COVID-19.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да получат приготвена на момента вкусна храна безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 7-и декември без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София.

Кампанията е концентрирана в столицата като най-засегнат от епидемията град. Подбрано е разнообразно меню, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. Раздаването на пакетите е с помощта на доброволци от компанията ни.

Освен нуждаещите се от храна, ние ще подкрепим и инициативата, оповестена от журналиста Ники Кънчев, за топъл обяд за медиците на първа линия срещу COVID-19. Днес ще бъде занесена храна на лекарите, сестрите, санитарите и целия персонал на Втора градска болница в столицата.

За втори път тази година подаваме ръка на най-засегнатите от епидемията и  извънредното положение. В първата част на кампанията през пролетта раздадохме 8246 порции храна, като инициативата достигна до над 2 милиона и половина потребители онлайн, с над 5 000 споделяния в социалните мрежи и над 20 000 положителни оценки.

За актуална информация и новини за инициативата, следи сайта ни, както и страниците ни в социалните мрежи: Facebook и  Instagram.

 

  Назад към всички

 



Обратно към всички

Прочети още