close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички нуждаещи

от | 07.12.2020

От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички нуждаещи

От днес, 07 декември, стартираме отново благородната инициатива „Топъл обяд навреме“. Верни на принципа си да оказваме подкрепа навреме, всеки ден ще осигуряваме безплатен обяд за хората в нужда и пострадалите от пандемията от COVID-19.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да получат приготвена на момента вкусна храна безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 7-и декември без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София.

Кампанията е концентрирана в столицата като най-засегнат от епидемията град. Подбрано е разнообразно меню, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. Раздаването на пакетите е с помощта на доброволци от компанията ни.

Освен нуждаещите се от храна, ние ще подкрепим и инициативата, оповестена от журналиста Ники Кънчев, за топъл обяд за медиците на първа линия срещу COVID-19. Днес ще бъде занесена храна на лекарите, сестрите, санитарите и целия персонал на Втора градска болница в столицата.

За втори път тази година подаваме ръка на най-засегнатите от епидемията и  извънредното положение. В първата част на кампанията през пролетта раздадохме 8246 порции храна, като инициативата достигна до над 2 милиона и половина потребители онлайн, с над 5 000 споделяния в социалните мрежи и над 20 000 положителни оценки.

За актуална информация и новини за инициативата, следи сайта ни, както и страниците ни в социалните мрежи: Facebook и  Instagram.

 

  Назад към всички

 

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.