close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички нуждаещи

от | 07.12.2020

От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички нуждаещи

От днес, 07 декември, стартираме отново благородната инициатива „Топъл обяд навреме“. Верни на принципа си да оказваме подкрепа навреме, всеки ден ще осигуряваме безплатен обяд за хората в нужда и пострадалите от пандемията от COVID-19.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да получат приготвена на момента вкусна храна безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 7-и декември без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София.

Кампанията е концентрирана в столицата като най-засегнат от епидемията град. Подбрано е разнообразно меню, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. Раздаването на пакетите е с помощта на доброволци от компанията ни.

Освен нуждаещите се от храна, ние ще подкрепим и инициативата, оповестена от журналиста Ники Кънчев, за топъл обяд за медиците на първа линия срещу COVID-19. Днес ще бъде занесена храна на лекарите, сестрите, санитарите и целия персонал на Втора градска болница в столицата.

За втори път тази година подаваме ръка на най-засегнатите от епидемията и  извънредното положение. В първата част на кампанията през пролетта раздадохме 8246 порции храна, като инициативата достигна до над 2 милиона и половина потребители онлайн, с над 5 000 споделяния в социалните мрежи и над 20 000 положителни оценки.

За актуална информация и новини за инициативата, следи сайта ни, както и страниците ни в социалните мрежи: Facebook и  Instagram.

 

Прочети още

8 от най-скъпите подаръци в света
8 от най-скъпите подаръци в света

Какво се случва в света на хората, които имат толкова пари, че не знаят какво да правят с тях?

11 новогодишни обещания и как да ги спазиш
11 новогодишни обещания и как да ги спазиш

Имаш нужда от съвет как да изпълниш новогодишните си обещания? Тази статия ще ти помогне да ги превърнеш в реалност.

Доведи приятел – споделяш и печелиш! Толкова е лесно!
Доведи приятел – споделяш и печелиш! Толкова е лесно!

С всеки доведен приятел печелиш по 30 лв., а той получава 15% отстъпка за заем