close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Подарък: кино-изживяване за лоялните ни клиенти през февруари и март

от Credissimo България | 28.02.2017

Подарък: кино-изживяване за лоялните ни клиенти през февруари и март

Февруари е месец на любовта и виното, но е твърде кратък и вече си отива. Затова пък идва март, който е, не само посветен на нежната половина от човечеството, но с него отбелязваме и настъпването на пролетта. А ако това не е достатъчно, има и още: този март Credissimo ти дава допълнителен повод да излезеш навън (а защо не и да зарадваш жена, на която държиш?). През целия месец нашите лоялни клиенти ще бъдат изненадвани с комплимент - 2 билета за кино.

Научи повече за пролетния подарък на Credissimo

В Credissimo държим на лоялните си клиенти и искаме да им покажем колко ги ценим. Затова търсим начини да им доставим удоволствие с малки изненади. 
Не е тайна, че лоялните ни клиенти получават по-изгодни условия за всеки следващ кредит. Също така знаеш, че всеки 1-ви и 7-ми заем "Credissimo до заплата" до 600 лв. е безлихвен в гратисен период*. 
А сега, има и още: от 1-ви до 31-ви март 100 от нашите лоялни клиенти ще могат да отидат безплатно на кино в приятна компания по техен избор, в кината на Cinema City

Билети, валидни цели 6 месеца!

Ако филмите по кината в момента не са точно по твой вкус, няма проблем. Ние ти даваме билетите сега, а ти имаш 6 месеца да избереш това, което наистина искаш да гледаш. 
И още нещо - билетите важат и за премиерните прожекции!

Ти избираш филма!

Едно от предимствата на Credissimo е контролът над целия процес. Дори когато става дума за подарък билети за кино, ние не те ограничаваме - ти избираш кой филм да гледаш. Освен ако половинката не е на друго мнение, разбира се, но тогава може да отидеш с приятел или приятелка.

На кино не е същото, ако си сам

Знаем, че филмът е по-приятен в подходяща компания, затова билетите са два! Можеш да вземеш още някой с теб, за да има с кого да споделиш емоцията от прожекцията. Решението е твое - любимият или любимата, приятел или приятелка, майка, леля… А защо не баба или дядо - кой знае от кога не са ходили на кино...

Как мога да спечеля билети?

Не трябва да правиш нищо специално. Единственото условие да си един от стоте печеливши е да си лоялен клиент на Credissimo. Ако изберем теб, наш служител ще се свърже с теб, за да те уведоми.

Кои клиенти са лоялни?

Лоялността на нашите клиенти се определя по вътрешна система за оценяване, която включва няколко фактора. Сред тях са от колко време си наш клиент и каква е кредитната ти история. Но най-важният е редовно плащане на вноските. 

Иначе казано, ако плащаш вноските по кредитите си в срок, ти със сигурност си наш лоялен клиент. А това означава, че имаш шанс да получиш обаждане от нас с добрата новина. 

И за финал, ще ти споделим една тайна: ако до края на месец март не се свържем с теб, не губи надежда. Това няма да е последният жест към нашите лоялни клиенти.

* Промоционалните условия важат за първи и всеки седми кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 600 лева и избран период на револвиране от 15 дни, при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%. Кандидатите подлежат на одобрение, съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.