Подарък: кино-изживяване за лоялните ни клиенти през февруари и март

Подарък: кино-изживяване за лоялните ни клиенти през февруари и март

Февруари е месец на любовта и виното, но е твърде кратък и вече си отива. Затова пък идва март, който е, не само посветен на нежната половина от човечеството, но с него отбелязваме и настъпването на пролетта. А ако това не е достатъчно, има и още: този март Credissimo ти дава допълнителен повод да излезеш навън (а защо не и да зарадваш жена, на която държиш?). През целия месец нашите лоялни клиенти ще бъдат изненадвани с комплимент - 2 билета за кино.

Научи повече за пролетния подарък на Credissimo

В Credissimo държим на лоялните си клиенти и искаме да им покажем колко ги ценим. Затова търсим начини да им доставим удоволствие с малки изненади. 
Не е тайна, че лоялните ни клиенти получават по-изгодни условия за всеки следващ кредит. Също така знаеш, че всеки 1-ви и 7-ми заем "Credissimo до заплата" до 600 лв. е безлихвен в гратисен период*. 
А сега, има и още: от 1-ви до 31-ви март 100 от нашите лоялни клиенти ще могат да отидат безплатно на кино в приятна компания по техен избор, в кината на Cinema City

Билети, валидни цели 6 месеца!

Ако филмите по кината в момента не са точно по твой вкус, няма проблем. Ние ти даваме билетите сега, а ти имаш 6 месеца да избереш това, което наистина искаш да гледаш. 
И още нещо - билетите важат и за премиерните прожекции!

Ти избираш филма!

Едно от предимствата на Credissimo е контролът над целия процес. Дори когато става дума за подарък билети за кино, ние не те ограничаваме - ти избираш кой филм да гледаш. Освен ако половинката не е на друго мнение, разбира се, но тогава може да отидеш с приятел или приятелка.

На кино не е същото, ако си сам

Знаем, че филмът е по-приятен в подходяща компания, затова билетите са два! Можеш да вземеш още някой с теб, за да има с кого да споделиш емоцията от прожекцията. Решението е твое - любимият или любимата, приятел или приятелка, майка, леля… А защо не баба или дядо - кой знае от кога не са ходили на кино...

Как мога да спечеля билети?

Не трябва да правиш нищо специално. Единственото условие да си един от стоте печеливши е да си лоялен клиент на Credissimo. Ако изберем теб, наш служител ще се свърже с теб, за да те уведоми.

Кои клиенти са лоялни?

Лоялността на нашите клиенти се определя по вътрешна система за оценяване, която включва няколко фактора. Сред тях са от колко време си наш клиент и каква е кредитната ти история. Но най-важният е редовно плащане на вноските. 

Иначе казано, ако плащаш вноските по кредитите си в срок, ти със сигурност си наш лоялен клиент. А това означава, че имаш шанс да получиш обаждане от нас с добрата новина. 

И за финал, ще ти споделим една тайна: ако до края на месец март не се свържем с теб, не губи надежда. Това няма да е последният жест към нашите лоялни клиенти.

* Промоционалните условия важат за първи и всеки седми кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 600 лева и избран период на револвиране от 15 дни, при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%. Кандидатите подлежат на одобрение, съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.



Обратно към всички

Прочети още