close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

SIMO спечели голямата награда за „Иновация на годината“ в Годишните наградите на B2B Media

от Credissimo България | 07.07.2017

SIMO спечели голямата награда за „Иновация на годината“ в Годишните наградите на B2B Media

На 5 юли 2017 г. на официална церемония в Националния дворец на културата в гр. София на Годишните награди B2B Media, Credissimo получи най-престижната награда за „Иновация на годината“. Компанията взе и две първи отличия в категориите „Технологична иновация“ и „Иновация в маркетинга и ПР сферата“. Освен първите места, компанията получи и второ място в категорията „Иновативна идея на годината“. Присъдените отличия са за успешното интегриране и внедряване на първата в света чатбот услуга за заявяване на кредит в приложението Facebook Messenger – SIMO.

„Иновация на годината“ и още три отличия

Благодарение на усилията, които полагаме за внедряване и създаване на нови иновативни и технологични решения, сме горди да споделим наградите, които получихме:

  • Голямата награда в конкурса „Иновация на годината“
  • Първо място в категорията „Технологична иновация“
  • Първо място в категорията „Иновация в маркетинга и ПР сферата“
  • Второ място в категорията „Иновативна идея на годината“

„За мен е чест, че спечелихме най-големите отличия в конкурса! Отличителен белег на една съвременна и успешна компания е въвеждането на иновативни решения и нови технологични модели. Искам да благодаря от името на целия екип на Credissimo за наградите и високото признание! Това още повече ни мотивира да продължаваме да подобряваме и усъвършенстваме моделите и процесите в компанията.“, заяви SIMO – отличения за най-добър служител на годината на Credissimo.

Заслужено отличие

Още от основаването ни залагаме на иновативни световни практики, които инкорпорираме в бизнес модела си и локализираме, с цел по-качествено и автоматизирано обслужване на клиентите ни.

Внедряването на първата чатбот услуга за заявяване на кредит – SIMO, бе и поредната крачка на компанията да продължава да въвежда иновации във финансовата сфера, с цел да предлага продукти и услуги на световно ниво. С нововъведението, Credissimo взе най-престижното отличие в Годишните награди на конкурса – голямата награда „Иновация на годината“, както и три от най-важните отличия. Благодарение на технологичните иновации компанията подсилва и изгражда устойчиви отношения с клиентите си като им предоставя обслужване, което да изпреварва техните очаквания и отговаря на най-новите световни тенденции специфични за водещите ФинТек компании.

Стремим се винаги да предоставим най-доброто решение на нашите клиенти, като съчетаваме иновативните автоматизирани процеси с човешкия фактор, чиито качества и професионализъм не могат да бъдат напълно заменени от технологиите.

За „Годишните награди на B2B Media“

„Годишните награди на b2b Media“ са ежегодно събитие, организирано и провеждано от b2b Media. На него се отличават най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социално отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Целта на този конкурс е насърчаване на иновативните практики и социално-отговорната дейност на българските предприятия и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса. В конкурса участваха компании от всички сектори на българската икономика, общини, неправителствени организации, медии и др., като журито оценяваше устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.