SIMO спечели голямата награда за „Иновация на годината“ в Годишните наградите на B2B Media

SIMO спечели голямата награда за „Иновация на годината“ в Годишните наградите на B2B Media

На 5 юли 2017 г. на официална церемония в Националния дворец на културата в гр. София на Годишните награди B2B Media, Credissimo получи най-престижната награда за „Иновация на годината“. Компанията взе и две първи отличия в категориите „Технологична иновация“ и „Иновация в маркетинга и ПР сферата“. Освен първите места, компанията получи и второ място в категорията „Иновативна идея на годината“. Присъдените отличия са за успешното интегриране и внедряване на първата в света чатбот услуга за заявяване на кредит в приложението Facebook Messenger – SIMO.

„Иновация на годината“ и още три отличия

Благодарение на усилията, които полагаме за внедряване и създаване на нови иновативни и технологични решения, сме горди да споделим наградите, които получихме:

  • Голямата награда в конкурса „Иновация на годината“
  • Първо място в категорията „Технологична иновация“
  • Първо място в категорията „Иновация в маркетинга и ПР сферата“
  • Второ място в категорията „Иновативна идея на годината“

„За мен е чест, че спечелихме най-големите отличия в конкурса! Отличителен белег на една съвременна и успешна компания е въвеждането на иновативни решения и нови технологични модели. Искам да благодаря от името на целия екип на Credissimo за наградите и високото признание! Това още повече ни мотивира да продължаваме да подобряваме и усъвършенстваме моделите и процесите в компанията.“, заяви SIMO – отличения за най-добър служител на годината на Credissimo.

Заслужено отличие

Още от основаването ни залагаме на иновативни световни практики, които инкорпорираме в бизнес модела си и локализираме, с цел по-качествено и автоматизирано обслужване на клиентите ни.

Внедряването на първата чатбот услуга за заявяване на кредит – SIMO, бе и поредната крачка на компанията да продължава да въвежда иновации във финансовата сфера, с цел да предлага продукти и услуги на световно ниво. С нововъведението, Credissimo взе най-престижното отличие в Годишните награди на конкурса – голямата награда „Иновация на годината“, както и три от най-важните отличия. Благодарение на технологичните иновации компанията подсилва и изгражда устойчиви отношения с клиентите си като им предоставя обслужване, което да изпреварва техните очаквания и отговаря на най-новите световни тенденции специфични за водещите ФинТек компании.

Стремим се винаги да предоставим най-доброто решение на нашите клиенти, като съчетаваме иновативните автоматизирани процеси с човешкия фактор, чиито качества и професионализъм не могат да бъдат напълно заменени от технологиите.

За „Годишните награди на B2B Media“

„Годишните награди на b2b Media“ са ежегодно събитие, организирано и провеждано от b2b Media. На него се отличават най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социално отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Целта на този конкурс е насърчаване на иновативните практики и социално-отговорната дейност на българските предприятия и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса. В конкурса участваха компании от всички сектори на българската икономика, общини, неправителствени организации, медии и др., като журито оценяваше устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.



Обратно към всички

Прочети още