Стартираме програма за лоялност "Доведи приятел"

от Кредисимо АД | 25.01.2016
Вземи пари сега

Какво представлява програмата за лоялни клиенти "Доведи приятел"

“Доведи приятел е програмата ни за лоялни клиенти, която дава възможност на всички участници в нея да спечелят.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти на credissimo

За да възнаградим лоялността на нашите клиенти, чрез тази програма им предоставяме възможност да печелят по 20 лева за всеки препоръчан от тях приятел, който се превърне в клиент на Кредисимо.

Ако си клиент на Кредисимо и имаш поне едно изпратено заявление за кредит, трябва само да се регистрираш в програмата и да генерираш своя уникален персонален код. За да печелиш повече, сподели своя код с колкото може повече твои приятели и познати. Условието да спечелиш награда от 20 лева е приятелят ти да използва твоя персонален код при заявяване на кредит от нас, да бъде одобрен, да усвои сумата и да погаси първата си вноска. Тогава ти автоматично получаваш своята награда, която можеш да вземеш в най-удобната за теб каса на EasyPay.

Как да споделиш персоналният си промо код

Когато споделяш персоналния си код, не пропускай да кажеш на приятелите си, че той им дава до 15% ОТСТЪПКА от оскъпяването на заявения от тях кредит.

Можеш да споделиш кода си като го копираш и изпратиш на приятел, тогава той ръчно трябва да въведе кода в полето за промо код във формата за заявление.

Можеш да го споделиш и чрез бутони за автоматично споделяне в някоя от социалните мрежи (Facebook, Twitter, Google +) или чрез имейл. В този случай персоналният ти код автоматично се попълва в полето и активира отстъпка от оскъпяването*

Регистрирай се бързо и лесно още сега >>

*Отстъпката е валидна за заявена сума над 501 лв. и минимален период на изплащане 6 месеца.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.