This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Доведи приятел в Credissimo - спечели 20 лева!

от Credissimo България | 25.01.2016
Вземи пари сега
Доведи приятел в Credissimo - спечели 20 лева!

Знаеш ли, че лоялните клиенти на Credissimo получават все по-изгодни условия с всеки следващ кредит, който изтеглят. Освен това времето за разглеждане на заявлението ви намалява всеки път. Така, вместо да чакаш, има възможност да получиш парите буквално на момента.

Но ние спираме да работим за удовлетовореността на лоялните си клиенти, затова сега имаме още едно специално предложение за теб.

Печели с Credissimo и програма „Доведи приятел“

Програмата е насочена към лоялните ни клиенти, но всъщност в нея всички участници печелят. С включването си в „Доведи приятел“ имаш възможност да спечелиш 20 лева за всеки препоръчан от теб приятел, който стане клиент на Credissimo. А тъй като твоите приятели, са и наши приятели, те получават отстъпка 15% от олихвяването по кредита.

Звучи ли ти интересно? Научи как да се включиш

Много е лесно да станеш част от програмата на Credissimo „Доведи приятел“.

Предварително условие:

Трябва да си наш клиент, с поне едно изпратено заявление за кредит.

Включи се сега »

  1. Попълваш регистрационната форма за участие в „Доведи приятел“, която ще откриеш тук »
  2. Генерираш своя уникален персонален код
  3. Споделяш с твоите приятели.

Как печелиш?

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти на credissimo

За да получиш награда от 20 лв. трябва твой приятел да бъде одобрен, да усвои кредит от Credissimo и да погаси първата си вноска. В процеса на заявяване на парите, той трябва да използва твоя персонален код. Не забравяй, че с кода приятелят ти получава и 15% отстъпка от оскъпяването, така че не само ти, но и той ще спечели.

След погасяването на първата вноска по заем на всеки човек, който си препоръчал, ти автоматично получаваш 20 лв. Можеш да вземеш парите си веднага на най-удобната за теб каса на EasyPay.

Как да споделиш персоналният си промо код?

Персоналният ти код е начинът да удостовериш, че ти препоръчваш конкретния човек. В същото време той е промоционален код, който дава 15% отстъпка от оскъпяването при заявяване на кредит. Затова не пропускай да кажеш на приятелите си да го използват.

Самият код можеш да споделиш по няколко начина:

  • Копираш го и го изпращаш на твой приятел. В този случай той трябва ръчно да го въведе в полето за промо код в кратката ни форма за изпращане на заявление.
  • В социалните мрежи, чрез бутоните за автоматично споделяне, които ще намериш на страницата на “Доведи приятел”, както и по email. Използвайки бутоните, когато твой приятел кликне на линка, който си споделил, във формата за заявка автоматично ще се попълни индивидуалния ти код и ще се активира отстъпка от оскъпяването*.

Регистрирай се бързо и лесно още сега »

* Отстъпката е валидна за заявена сума над 501 лв. и минимален период на изплащане 6 месеца.

Прочети още

Всяка година Денят на Европа е под различно мото и тема. С оглед на предстоящите съвсем скоро избори за Европейски парламент, през 2019 г. темата е...
Промените в процеса по кандидатстване за заем се прилагат в отговор на изискванията на новия ЗАКОН ЗА МЕРКИТЕ СРЕЩУ ИЗПИРАНЕТО НА ПАРИ
6 причини защо най-доброто време е наистина „сега“ през пролетта. Не забравяйте да добавите и подходящи за организма и възрастта физически активности.