Създай своя персонален клиентски профил в Credissimo!

Създай своя персонален клиентски профил в Credissimo!

Заявяването за заем никога не е било толкова бързо и лесно както сега! Благодарение на новата функционалност на сайта нa Credissimo - персоналния клиентски профил, вече можеш да изпратиш своето заявление още по-бързо, само с няколко клика, без необходимост от повторно попълване на данните ти. Освен това, получаваш индивидуален достъп до информацията за активните ти заеми, кредитна документация по тях, архив на изплатените ти кредити, както и възможност по всяко време да актуализираш личните си данни.

При следващото си заявяване на кредит в 3 лесни стъпки ще създадеш и своя персонален клиентски профил в Credissimo.

Стъпка 1

Избираш желания продукт

Попълваш кратката онлайн заявка за заем от Credissimo, като избираш желаната сума и период.

profile screenshot

Имаш възможност да избереш между два продукта:

Credissimo Плюс – кредит на равни месечни вноски на стойност до 3000 лв., със срок на изплащане от 3 до 24 месеца

Credissimo до Заплата  - краткосрочен заем до 800 лв. за период от 15 до 30 дни

След като избереш съответната сума и период на изплащане, трябва да въведеш своя мобилен телефонен номер и имейл, и да маркираш полетата за съгласие, за да можеш да продължиш към следващата стъпка.

Стъпка 2

Въвеждаш данните си

profile screenshot

След това попълваш личните си данни, за да можеш да финализираш заявлението ( Име, адрес, ЕГН, данни за лична карта, основен източник на доходи, потвърждаваш, че си получил СЕФ, съгласяваш с договора и общите условия на компанията и с условията за обработка и съхранение на лични данни).

Избираш и кога и как би искал да получиш желаната сума – по банков път или в брой.

Във всеки момент от попълването на заявлението имаш възможност да промениш избрания продукт, като посочиш желаната сума и период.

Стъпка 3

Активираш своя клиентски профил

Остава само да активираш своя клиентски профил чрез бутона „Активирай профила си“ на страницата с потвърждението за успешно изпратено заявление за кредит.  Ако си пропуснал да активираш профила си на момента, имаш възможност да го направиш и по-късно като последваш линка, който ще получиш на имейла, с който си пуснал молбата си. Така ще имаш достъп по всяко време до необходимата ти информация, както и ще можеш да подадеш следващото си заявление само с няколко клика.

Клиентски профил в Credissimo – основни функции и предимства

profile screenshot

След като активираш клиентския си профил и влезнеш в него с посочените от теб имейл и парола, ще можеш:

  • да проверяваш статуса по твой активен заем: заявената сума, периода на изплащане, падежните дати на вноските
  • да прегледаш цялата кредитна документация по активния ти кредит -  договора за кредит, погасителния план и СЕФ
  • да заявиш смяна на падежна дата
  • бързо и лесно да редактираш личните си данни
  • да видиш историята на погасените от теб заеми
  • да получаваш известия – за успешно подадено заявление за кредит, при одобрение или неодобрение, при промяна на лични данни, при изплатен кредит и т.н.
  • да бъдеш информиран по всяко време за всички активни промоции, игри, томболи и други бонуси за лоялни клиенти
  • светкавично да заявиш нов кредит чрез кратката форма, избирайки един от продуктите, без необходимост да попълваш данните си повторно

По-бързо и лесно от всякога

Разработихме персоналните клиентски профили, водени от стремежа да направим заявяването на заем от Credissimo още по-лесно, удобно и бързо. И това вече е факт! Влизаш в профила си, само избираш вида на кредита, като посочиш желаната сума и период и с няколко клика заявлението ти вече е изпратено, без да трябва да попълваш данните си повторно.

Ако все още нямаш клиентски профил в Credissimo, изпрати своето заявление за заем и активирай профила си, за да се възползваш от всички негови възможности!



Обратно към всички

Прочети още