ТОМБОЛА: Вземи кредит през май и спечели Full HD телевизор

от Кредисимо АД | 03.05.2016
Вземи пари сега

Гледай Европейското по футбол през юни на Full HD телевизор

Във връзка с предстоящото Европейско първенство по футбол (UEFA UERO 2016) ние от Credissimo решихме да зарадваме клиентите ни с по-пълно, цветно и реалистично изживяване на футболните емоции в началото на лятото.

Ако не си от запалените фенове на футбола, със сигурност имаш любим сериал или ТV реалити, на което да се насладиш още повече с по-високо качество на картината и звука. 

Томбола с награди

През месец май можеш да участваш в Томбола и ще имаш шанса да спечелиш една от три големи награди - Full HD телевизор.

Кой може да участва? 

В томболата участват всички наши клиенти, изтеглили и усвоили кредит на стойност над 300 лева в периода 1 май – 1 юни.

Виж пълните условия на томболата.  

Кога ще изтеглим печелившите?

Късметлиите ще изтеглим и обявим на 2 юни на сайта и във фен страницата ни във Facebook.

 Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.