Трябват ти спешно пари? Credissimo вече дава до 2 500 лв.

Трябват ти спешно пари? Credissimo вече дава до 2 500 лв.

Удовлетвореността на нашите клиенти е сред основните приоритети на Credissimo. Затова към всеки наш потребител подхождаме индивидуално и предлагаме персонални решения, в зависимост от конкретните му нужди. Непрекъснато се допитваме до вас - нашите клиенти за вашето мнение и подобряваме предоставяните продукти и услуги, така че да са във ваш интерес и да са ви максимално полезни.

Много от вас казват, че биха искали да имат възможност да заявяват по-високи суми. Затова решихме да удовлетворим вашето желание. Увеличихме максималната сума за заем 'Credissimo плюс' и вече можете да вземете до 2 500 лв. само с няколко клика.

Още повече пари, когато ти трябват!

Новата, по-висока сума за бърз заем вече е факт - точно както поискахте. Сега потребителски кредит 'Credissimo плюс' предлага възможност за заявяване на суми до 2 500 лв., вместо досегашните 2 000 лв.! Така, вече можеш да заявиш от 200 до 2 500 лв., в зависимост от индивидуалните си предпочитания и моментна необходимост.

Заявяваш до 2 500 лв. на още по-удобни вноски!

Има и още новини! Тъй като грижата за клиента е наш основен приоритет, увеличихме и периода, за който можеш да вземеш парите. Сега заявяваш кредит за период до 24 месеца. Така запазваме традицията, плащанията по кредита да са на удобни месечни вноски, според индивидуалните ти възможности.

Правим промени, но запазваме това, което ти харесва

По-високата сума за бърз кредит няма да промени доброто обслужване и индивидуалното отношение, което е запазена марка на Credissimo.bg. Можеш да заявите кредит с по-висока стойност и за по-дълъг период от време не само през уебсайта ни, но и през мобилното ни проложение, в разговор с Facebook чатбота ни, както и като се обадиш по телефона.

Продължаваме да работим за това, процесът по заявяване на пари да е максимално опростен и все по-бърз, така че очаквай скоро още добри новини от Credissimo.

Как да заявиш пари?

Стъпките по заявяване на заем не са променени. През уебсайта и мобилното приложение на Credissimo процесът е следният:

  1. Избираш продукт ‘Credissimo плюс’, след това - желана сума и период.

  2. Попълваш и изпращаш кратката ни онлайн форма и изчакваш наш служител да се свърже с теб до няколко минути.

  3. Получаваш парите по банковата си сметка или ги взимаш в брой на каса на EasyPay или FastPay. ​

Ако заявяваш пари през Facebook чатбот, просто трябва да следваш инструкциите му по време на разговора.

Опитай още сега - вземи до 2 500 лв. от Credissimo »Обратно към всички

Прочети още