Вече до 30 дни безлихвен първи заем 'Credissimo до заплата'

Вече до 30 дни безлихвен първи заем 'Credissimo до заплата'

Когато имаш спешна нужда от пари навреме, Credissimo е твоето решение! С нашите бързи заеми получаваш финансова помощ, когато ти е необходима, и затруднението се решава до минути.

Изгоден първи заем ‘Credissimo до заплата’ – безлихвен кредит, когато ти трябват пари за кратък период

Credissimo винаги е до теб, когато имаш финансови затруднения – максимално бързо, с индивидуален подход и по най-удобния за теб начин. За да се убедиш сам колко е лесно, сега имаме специално предложение за теб: вземи безлихвен ‘Credissimo до заплата’ – от 100 до 600 лв., за период от 30 дни, без да плащаш лихва*.

Удвоихме безлихвения период за изплащане на всеки първи заем 'Credissimo до заплата' от 15 на 30 дни. Връщаш точно толкова, колкото взимаш!

Кредитен продукт ‘Credissimo до заплата’

Бърз онлайн кредит до заплата е иновация в бързите заеми, въведена в България от Credissimo, за да те улесни, когато очакваш пари скоро, но имаш нужда от тях сега. С краткосрочния ни заем ‚Credissimo до заплата‘ можеш да вземеш от 100 до 600 лв.  и да го върнеш за период от 30 дни.

Сега вече можеш да заявиш своя първи заем 'Credissimo до заплата' с 0% лихва, ако го върнеш в гратисен период до 30 дни, в зависимост от избрания период на револвиране. А всеки 7-ми заем до заплата от Credissimo, с избран период на револвиране от 15 дни, е с 15-дневен гратисен период и 0 % лихва**.

А в случай, че изникне непредвидена ситуация и нямаш възможност да погасиш заема в срок, винаги можеш да се свържеш с нашите служители. Те предлагат индивидуални решения за рефинансиране на заем при максимално изгодни условия, според твоите нужди.

Заяви сега кредит до заплата - бързо и лесно, само в три стъпки.

Толкова е лесно! Ето всичко, което трябва да направиш.

  1. Избери сума и период на кредита и попълни бързата онлайн форма
  2. Получаваш становище от нас до няколко минути.
  3. Парите са в твоята банкова сметка или можеш да ги вземеш в брой, на каса FastPay или EasyPay.

Важно! Изпращането на заявление за кредит е безплатно и необвързващо. След одобрение, можеш да се откажеш от усвояването на кредита.

* Промоционалните условия важат за периода от 01.09.2016 г. до 10.11.2016 г. за първи кредит от кредитния продукт 'Credissimo до заплата', за суми до 600 лева и избран период на револвиране до 30 дни, при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%. Гратисният период съответства на избрания период на револвиране.
** Всеки седми кредит 'Credissimo до заплата', с избран период на револвиране от 15 дни, за суми до 600 лв., е с 15 дни гратисен период, при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%.
Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.


Обратно към всички

Прочети още