Вече до 30 дни безлихвен първи заем credissimo до заплата

от Кредисимо АД | 07.09.2016
Вземи пари сега

Удвоихме безлихвения период за изплащане на всеки първи заем Credissimo до заплата от 15 на 30 дни.

Сега вече можеш да заявиш своя първи заем Credissimo до заплата с 0% лихва, ако го върнеш в гратисен период до 30 дни, в зависимост от избрания период на револвиране.

* Промоционалните условия важат за периода от 01.09.2016 г. до 10.11.2016 г. за първи кредит от кредитния продукт "Credissimo до заплата" за суми до 600 лева и избран период на револвиране до 30 дни при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. Всеки седми кредит "Credissimo до заплата" с избран период на револвиране от 15 дни за суми до 600 лв. е с 15 дни гратисен период при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0%. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Кредисимо.

Всеки 7-ми поред заем credissimo до заплата с избран период на револвиране от 15 дни е 15 дневен гратисен период и 0 % лихва.

Заяви бързо и лесно в три лесни стъпки:

  • Избери сума и попълни бързата онлайн форма
  • Ще получиш отговор за одобрение от нас до няколко минути
  • Ще получиш парите си по банков път или в брой на каса FastPay или EasyPay

Важно! Изпращането на заявление за кредит е безплатно и необвързващо. След одобрение можеш да се откажеш от усвояването на кредита.

Вземи пари сега!Прочети още

Кредисимо отново подкрепи учениците на ПМГ за участието им в ученическата конференция през януари.
Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.