Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята дебитна или кредитна карта

Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята дебитна или кредитна карта

Трансформацията, през която светът преминава през последата година, остави траен отпечатък и доведе до промени в почти всеки един аспект от всекидневието ни. Необходимостта от спазване на социална дистанция и изолация многократно ускориха темповете на дигитализация в най-различни области, като особено осезаема е промяната на нагласите в областта на услугите. Потребителите все повече предпочитат компании, които оперират изцяло онлайн, което осигурява на клиентите комфорта и спокойствието да получат желаната услуга когато и където е удобно за тях, без по никакъв начин да застрашават здравето и сигурността си.

Като доказал се лидер и иноватор в небанковия финансов сектор, ние от Credissimo представяме нова за българския пазар услуга в онлайн кредитирането – усвояване на онлайн заем по дебитна или кредитна карта на кредитополучателя, с което целим да осигурим максимално удобство и сигурност на клиентите ни в тази нова реалност.

Услугата представлява иновативна система за плащания, която позволява незабавен и удобен превод на средства по всяка дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard. Системата дава възможност преводите да бъдат осъществявани изключително бързо, 7 дни в седмицата, в рамките до 30 минути.*

По този начин целият процес на заявяване на кредит, усвояване на одобрената сума и изплащане на вноските може да бъде осъществен изцяло онлайн, без да се налага клиентът да обикаля по офиси или да се реди на опашки. Това гарантира максимална бързина, удобство и сигурност на потребителите, които могат да се възползват от услугите на Credissimo навсякъде и по всяко време.

„В Mastercard отдавна сме се убедили, че това, на което най-много държат потребителите у нас, са удобството и бързината, и това е причината постоянно да развиваме допълнителни функционалности към картите. Технологията MoneySend е точно такъв пример и сме щастливи, че България е един от първите пазари в Европа, където тя е достъпна. За нас е стандарт средствата, излъчени от трети страни към карти Mastercard, да бъдат достъпни за ползване незабавно, доста по-бързо в сравнение със стандартните преводи по банкова сметка.  Използвайки иновативни технологии като MoneySend, Credissimo доказват, че са един от лидерите на пазара на бързите кредити, предоставяйки на клиентите това, от което имат нужда, веднага.“, споделя Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

„Удобството, бързината и качественото преживяване на клиентите ни винаги са били приоритет в развитието на Credissimo. С новата ни услуга, която гарантира бързо и безконтактно получаване на желаната сума по тяхна дебитна или кредитна карта, клиентите ни ще могат да се чувстват още по-сигурни“, коментира Биляна Христова, Маркетинг директор на Credissimo.

За удобство на клиентите ни, след първоначално въвеждане на данните на картата във формата за заем, информация за картата се запазва в клиентския профил, за да може да бъде използвана отново при подаване на следващо заявление. В случай, че потребителят не желае картата да бъде запазена в профила му, може по всяко време да изтрие данните. От съображения за сигурност, Credissimo запазва само токен за всяка карта, а не записва картовите данни.

Вече можеш да заявиш и получиш заем бързо, сигурно и изцяло онлайн, в няколко лесни стъпки:

  • Попълваш кратката онлайн форма или заявяваш с няколко клика през твоя клиентски профил;
  • Получаваш одобрение на момента**;
  • Незабавно усвояваш сумата, директно по въведената от теб банкова карта.


Заяви по банкова карта
 

*Клиентът получава парите по своята карта в рамките на 30 минути от нареждане на сумата от Credissimo, при условие, че функционалността се поддържа от банката - издател на картата. Възможно е издателят на картата да наложи такса за получаване на сумата. Преводите се нареждат в рамките на работното време на Credissimo.
**Кандидатите за потребителски кредит подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.


 



Обратно към всички

Прочети още