Вземи сега кредит на сметка

Вземи сега кредит на сметка

Сега е по-изгодно да заявиш получаване на парите по банкова сметка

Знаеш ли, че с Credissimo можеш да вземеш пари до минути, без да се налага дори да ставаш от дивана? Лесно е - отдели няколко минути за попълване на заявлението онлайн, изчакай наш служител да се свърже с теб и вземи парите! А сега, получаваш и гарантиран % отстъпка от оскъпяването по кредита, ако избереш да получиш парите в банковата си сметка или я потвърдиш.

Ползването на банкова сметка и онлайн банкирането вече не е рядко срещано явление. С оглед изискването на Наредбата за паричните обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване (НПОПДОО), приета с Постановление на № 188 на Министерския съвет от 20.07.2015 г., паричните обезщетения и помощи от ДОО, в това число и такива за временна неработоспособност, бременност или раждане на лица, да бъдат изплащани единствено по банков път, вече всеки втори българин би следвало да има поне една банкова сметка. По данни на БНБ, към 2015 г. броят на издадените платежни карти е общо 14 673 472, от които 155 830 са издадени през същата година.

Знаеш, че банковата сметка ти дава много предимства - винаги имаш пари под ръка, без да се притесняваш дали си взел достатъчно в брой и дали са на сигурно място. Освен това можеш да плащаш всичките си сметки, без да се редиш по опашки, дори без да излизаш от вкъщи.

Сега потребителите на Credissimo получават още едно предимство

Знаем, че парите ти трябват спешно, затова се стремим да обработваме все по-бързо заявлението ти за кредит. Заради това и за още по-голяма сигурност на личните ти данни, първи в България интегрирахме услугата Instantor за потвърждение на банкови сметки. Увери се сам колко е удобно парите да идват по сметка и колко по-бързо и лесно ги взимаш, когато вече е потвърдена.

Възползвай се сега:

  • Ако не си взимал кредит от Credissimo досега или си наш клиент, но винаги си взимал парите на каса, заяви следващия си кредит сега. Избери получаване на сумата по банков път и ще получиш гарантиран индивидуален % отстъпка от оскъпяването.
  • А ако вече си усвоявал кредит по банковата ти сметка, или искаш по-голяма отстъпка от оскъпяването, заяви получаване на кредит по банков път, потвърди сметката си и вземи по-голяма отстъпка.

Така не само няма да губиш време да се разхождаш до най-близката каса, но можеш да използваш парите си веднага, където и да си! Получи пари точно в момента, в който ти трябват - бързо, лесно и удобно.

Заяви онлайн кредит от Credissimo и избери “получаване по банкова сметка” »



Обратно към всички

Прочети още