Заяви бързо и удобно вече до 3 000 лв. с Credissimo плюс

Заяви бързо и удобно вече до 3 000 лв. с  Credissimo плюс

Имаш спешна нужда от допълнителна сума, за да посрещнеш спокойно своите разходи? За да бъдем възможно най-полезни и да ти помогнем с посрещането на непредвидените сметки, увеличихме максималната сума за потребителски кредит Credissimo плюс.

Вече можеш да се възползваш от заем до 3 000 лв., които можеш да изплатиш на удобни месечни вноски, съобразени с индивидуалните ти възможности и предпочитания.

Като потребителски ориентирана компания, за нас е важно да отговаряме максимално на нуждите и желанията на нашите клиенти. Затова към всеки наш потребител подхождаме индивидуално и предлагаме персонални решения, в зависимост от конкретните му нужди. Непрекъснато се допитваме до вас - нашите клиенти за вашето мнение и подобряваме предоставяните продукти и услуги, така че да ти бъдат максимално полезни.

Разчитай на по-голяма сума, точно когато ти трябва!

Credissimo ти предлага още по-надеждна опора в случай на финансово затруднение. По този начин, ти даваме възможност да се фокусираш върху наистина важните неща в живота, без да се притесняваш за непредвидените разходи. Така, вече можеш да заявиш от 200 до 3 000 лв., в зависимост от индивидуалните си предпочитания и моментна необходимост.

Защо Credissimo плюс?

Credissimo плюс е потребителски кредит, който можеш да изтеглиш на удобни месечни вноски, в зависимост от твоите възможности.

Когато имаш нужда от по-голяма сума пари, както и когато искаш да разсрочиш погасяването на малки вноски за по-дълъг период от време, Credissimo плюс е решението за теб. Получаваш вече до 3 000 лв. без ходене до офиси, чакане на опашки и попълване на купища документи. Можеш да ги върнеш до 24 месеца, на удобни месечни вноски, според индивидуален план.

В случай че все пак срещнеш затруднение или имаш въпроси, нашите служители винаги са насреща, да ти осигурят допълнителна информация и да ти съдействат в процеса на попълване на заявлението. Свържете се с нас »

Какви са условията за кандидатстване за Credissimo плюс?

  • Да имаш навършени 18 години;
  • Да имаш доказуеми собствени доходи.

Как да заявиш Credissimo плюс с няколко клика?

Можеш да заявиш кредит с по-висока стойност, не само през уебсайта ни, но и през мобилното ни проложение, в разговор с Facebook чатбота ни, както и като се обадиш по телефона.

Ето и как да заявиш в няколко лесни стъпки:

  • Избери продукт Credissimo плюс, както и желаната сума и период;
  • Попълни кратката ни онлайн форма;
  • Получи отговор до няколко минути;
  • Вземи парите по банковата си сметка или в брой на каса на EasyPay или FastPay.

Ако заявяваш пари през нашия Facebook чатбот - SIMO, просто трябва да следваш инструкциите му по време на разговора.

Опитай още сега - вземи до 3 000 лв. от Credissimo »



Обратно към всички

Прочети още