close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Заявяваш заем Credissimo до заплата с по-дълъг гратисен период, вече до 45 дни

от Credissimo България | 15.10.2019

Заявяваш заем Credissimo до заплата с по-дълъг гратисен период, вече до 45 дни

От днес, 1-ви заем Credissimo до заплата е с 0 % лихва* и период на изплащане до 45 дни, а всеки 5-и също е с 0% лихва, върнат в гратисен период.

С цел да развиваме и надграждаме нашите услуги, така че да бъдат максимално удобни и достъпни за всеки клиент, предоставяме нов, по-дълъг безлихвен период за първи кредит до заплата. Периодът на изплащане е до 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

Максималната сума на заем Credissimo до заплата е 1 000 лева, заявени през клиентски профил**. А специално за лоялните ни клиенти, всеки 5-и Credissimo до заплата е също с 0% лихва*, върнат в гратисен период.

Как да заявиш своя първи безлихвен Credissimo до заплата?

Ако имаш активиран клиентски профил:

1. Влез в клиентския си профил;

2. Избери продукт Credissimo до заплата, желаната сума и период на погасяване;

3. Изпрати заявлението си!

Ако все още нямаш активиран клиентски профил:

С подаването на твоето първо заявление за кредит активираш твоя персонален клиентски профил в Credissimo. Лесно е:

1. Избираш желаната сума и период на credissimo.bg. Попълваш кратката онлайн форма, като въведеш своя мобилен телефонен номер и имейл адрес;

2. Попълваш личните си данни и детайли за кредита и изпращаш заявлението си;

3. Активираш своя клиентски профил, като създадеш своя парола за достъп.

Заяви своя 1-ви безлихвен заем Credissimo до заплата още днес и се наслади на по-дългия гратисен период от цели 45 дни! При нужда от съдействие, не се колебай да ни потърсиш - нашите експерти са винаги насреща да отговорят на всичките ти въпроси!

* Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 1000 лева и избран период на револвиране до 45 дни за първи кредит Credissimo до заплата и до 30 дни за всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. Периодът на револвиране над 30 дни е 35, 40 или 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

** Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo. За заявяване на суми над 800 лева е необходим активиран клиентски профил.

 

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.