Заявяваш заем Credissimo до заплата с по-дълъг гратисен период, вече до 45 дни

Заявяваш заем Credissimo до заплата с по-дълъг гратисен период, вече до 45 дни

От днес, 1-ви заем Credissimo до заплата е с 0 % лихва* и период на изплащане до 45 дни, а всеки 5-и също е с 0% лихва, върнат в гратисен период.

С цел да развиваме и надграждаме нашите услуги, така че да бъдат максимално удобни и достъпни за всеки клиент, предоставяме нов, по-дълъг безлихвен период за първи кредит до заплата. Периодът на изплащане е до 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

Максималната сума на заем Credissimo до заплата е 1 000 лева, заявени през клиентски профил**. А специално за лоялните ни клиенти, всеки 5-и Credissimo до заплата е също с 0% лихва*, върнат в гратисен период.

Как да заявиш своя първи безлихвен Credissimo до заплата?

Ако имаш активиран клиентски профил:

1. Влез в клиентския си профил;

2. Избери продукт Credissimo до заплата, желаната сума и период на погасяване;

3. Изпрати заявлението си!

Ако все още нямаш активиран клиентски профил:

С подаването на твоето първо заявление за кредит активираш твоя персонален клиентски профил в Credissimo. Лесно е:

1. Избираш желаната сума и период на credissimo.bg. Попълваш кратката онлайн форма, като въведеш своя мобилен телефонен номер и имейл адрес;

2. Попълваш личните си данни и детайли за кредита и изпращаш заявлението си;

3. Активираш своя клиентски профил, като създадеш своя парола за достъп.

Заяви своя 1-ви безлихвен заем Credissimo до заплата още днес и се наслади на по-дългия гратисен период от цели 45 дни! При нужда от съдействие, не се колебай да ни потърсиш - нашите експерти са винаги насреща да отговорят на всичките ти въпроси!

* Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 1000 лева и избран период на револвиране до 45 дни за първи кредит Credissimo до заплата и до 30 дни за всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. Периодът на револвиране над 30 дни е 35, 40 или 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

** Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo. За заявяване на суми над 800 лева е необходим активиран клиентски профил.

 



Обратно към всички

Прочети още