30 дни без лихва за 1-ви и всеки 5-и кредит Credissimo до заплата

30 дни без лихва за 1-ви и всеки 5-и кредит Credissimo до заплата

Ако заплатата отново се забави, точно в този момент ще изникнат неотложните разходи - знаеш, това е закон (на Мърфи). Не виждаш изход?

Стига глупости!

Реши финансовите си затруднения и вземи решението в ръцете си с безлихвен заем Credissimo до заплата!

Специално за всички наши клиенти, които проявиха интерес към предложението ни Credissimo до заплата имаме добра новина! До 30 септември 2018 година, всеки първи заем Credissimo до заплата от 100 до 600 лв. е с 0%* лихва за период от 30 дни. А на лоялните ни клиенти предлагаме всеки 5-и заем до заплата, с 30-дневен гратисен период и 0%* лихва.

Пример: Взел си 600 лева, с период на изплащане 30 дни. Ако върнеш заема в 30-дневния гратисен период, не дължиш никакво оскъпяване, а само сумата от 600 лева.

Избери Credissimo - възползвай се от промоционалното ни предложение и вземи безлихвен кредит до 600 лв. за период до 30 дни.

Какво представлява Credissimo до заплата?

С Credissimo до заплата можеш да покриеш своите извънредни разходи, когато имаш спешна нужда от пари. Няма по-лесен и бърз начин да получиш необходимата сума, точно когато ти потрябва, в рамките на няколко минути. Credissimo до заплата е идеалното решение за всеки, който има забавяне на месечното възнаграждение, но иска да посрещне спокойно своите финансови нужди.

Как да заявиш Credissimo до заплата?

  • Избери желаната сума и период на кредита;
  • Попълни кратката онлайн форма – на сайта, в мобилната ни апликация или директно през нашия чатбот във Facebook Messenger
  • Изчакай 7 минути становище за одобрение;
  • Получи сумата по най-удобния за теб начин - банков път или в брой на каса FastPay или EasyPay;

Важно! Изпращането на заявление за кредит е напълно безплатно.

И не забравяй, че можеш да удължиш срока

Ние подхождаме с внимание към нашите клиенти и разбираме добре индивидуалните нужди на всеки един от вас. В случай, че изникне непредвидена ситуация и нямаш възможност да погасиш заема в срок, винаги можеш да се свържеш с нашите служители. Те ще намерят индивидуално решение, при максимално изгодни условия, според твоите нужди или ще ти предложат да удължиш периода на изплащане.

Пример: Взел си 600 лева, с период на изплащане 30 дни. Ако на падежната дата (30-тия ден), поради независещи от теб фактори, нямаш възможност да погасиш кредита, ще ти предоставим възможност да платиш само оскъпяването за периода. Така ще можеш да подновиш кредита си за нови 30 дни, като ще отложиш изплащането на главницата (600 лева). Можеш да подновяваш периода неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.


* Промоционалните условия важат за периода от 01.09.2017 г. до 30.09.2018 г. за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 600 лева и избран период на револвиране до 30 дни при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 600 лева за 30 дни, обща сума за връщане 600 лева. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.


Обратно към всички

Прочети още