Вземи своя първи заем ‘Credissimo до заплата’ с 0% лихва

Вземи своя първи заем ‘Credissimo до заплата’ с 0% лихва

Топлите дни дойдоха, но с тях разбира се и всички онези разходи, които бяхме забравили и отлагали
Специално за всички наши клиенти, които проявиха интерес към предложението ни 'Credissimo до заплата', имаме добра новина!

До 31 август 2017 година, всеки първи заем 'Credissimo до заплата' от 100 до 600 лв. е с 0%* лихва за период от 30 дни. А на лоялните ни клиенти предлагаме всеки 7-ми заем до заплата, с 15-дневен гратисен период и 0%* лихва.

Credissimo винаги е до теб, когато имаш финансови затруднения; максимално бързо, с индивидуален подход и по най-удобния за теб начин.

Какво представлява 'Credissimo до заплата'

Бърз онлайн кредит до заплата е иновация в бързите заеми, въведена в България от Credissimo, за да те улесни, когато очакваш пари скоро, но имаш нужда от тях сега. С краткосрочния ни заем Credissimo до заплата, можеш да вземеш от 100 до 600 лв. и да го върнеш за период от 30 дни.

А в случай, че изникне непредвидена ситуация и нямаш възможност да погасиш заема в срок, винаги можеш да се свържеш с нашите служители. Те предлагат индивидуални решения за рефинансиране на заем при максимално изгодни условия, според твоите нужди.

Как да заявиш 'Credissimo до заплата'?

  1. Влез на Credissimo.bg или използвай автоматизирания чатбот във Фейсбук чата (Facebook Messanger);
  2. Избери сумата, която ти е необходима, и срока, в който желаеш да върнеш парите;
  3. Изпрати онлайн заявлението и изчакай не повече от 7 минути за отговор;
  4. Избери най-удобния за теб начин да получиш сумата - на твоята банкова сметка или в брой на каса FastPay или EasyPay.

Важно! Изпращането на твоето заявление за кредит е напълно безплатно!

Промоционалните условия важат за периода от 16.03.2017 г. до 31.08.2017 г. за първи кредит от кредитния продукт "Credissimo до заплата" за суми до 600 лева и избран период на револвиране до 30 дни при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 600 лева за 30 дни, обща сума за връщане 600 лева. Всеки седми кредит "Credissimo до заплата" с избран период на револвиране от 15 дни за суми до 600 лв. е с 15 дни гратисен период при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0% или кредит от 600 лева за 15 дни, обща сума за връщане 600 лева при посочените условия. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.


Обратно към всички

Прочети още