Credissimo дари над 8 000 порции топъл обяд на нуждаещи се

Credissimo дари над 8 000 порции топъл обяд на нуждаещи се

Ние от Credissimo, като технологичен и пазарен лидер, винаги сме осъзнавали своята социална отговорност. В настоящия труден за всички момент, за пореден път успяхме да докажем своята обществена ангажираност и вярата си, че във времена на изпитание, трябва да сме обединени и да се подкрепяме.

От края на април, в рамките на благотворителната ни инициатива “Топъл обяд навреме”, дарихме над 8 000 порции топла храна на нуждаещи се. По време на кампанията, ежедневно беше осигуряван топъл обяд на засегнати от последствията на епидемията. С всеки изминал ден, благородното начинание се разрастваше и достигаше до все повече хора. За нарастващата популярност на каузата допринесе нейното масово и своевременно отразяване в медиите и социалните мрежи, като тази подкрепа спомогна топлият обяд да достигне до още повече хора. Активно участие като доброволци взеха и нашите служителите, които помагаха в организацията и раздаването на храната.

Осъществяването на инициативата беше възможно и благодарение на специалните отношения на доверие и лоялност, изградени през годините, между нас и вас, клиентите ни. Като част от мащабната кампания "Credissimo подкрепя борбата с COVID-19", всеки наш клиент, платил вноската си след 13.03.2020 г., е допринесъл към каузата, като е спомогнал да бъде дарен топъл обяд на човек в нужда.

Своевременно отговорихме и на очакванията и нуждите на потребителите ни по време на извънредното положение, като първи в сектора обявихме, че отлагаме вноските по кредити на всички наши клиенти, засегнати от пандемията.

Екипът ни благодари на всички, допринесли топлият обяд да достигне навреме до тези, които имат потребност от него. Искаме да изкажем специални благодарности към клиентите ни за тяхното доверие и лоялност, към доброволците и екипа на ресторант Djanam Steak House, към служителите на реда, медиите и всички активни граждани, припознали и разпространили доброто начинание.

Нека продължаваме да бъдем обединени и дано идващите дни бъдат добри за всички нас!

 

  Назад към всички

 Обратно към всички

Прочети още