Новини за Credissimo - №1 компания за онлайн кредити

Вземи пари сега

Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес

Credissimo получи приз „Златно сърце” и поредно признание за своята социална и благотворителна активност.

Тази седмица Credissimo стартира автоматизирана чатбот услуга, позволяваща на всички Facebook потребители да изпращат заявления за кредит през чат функционалността на социалната мрежа.

При направеното през м. септември 2016 г. преразглеждане на кредитния рейтинг на „Кредисимо“ АД Рейтинговият комитет на БАКР взе решение за повишаване на оценката на дружеството

По случай 22-ти септември 2016, кредитният отдел на Кредисимо ще работи с намалено работно време.

Една от най-бързо развиващите се високотехнологични и иновативни финансови компании в региона – Кредисимо, започна да предлага своите услуги и на македонския пазар.

Промоция credissimo до заплата - сега вече можеш да заявиш своя първи заем Credissimo до заплата с 0% лихва, ако го върнеш в гратисен период до 30 дни, в зависимост от избрания период на револвиране.

По случай 6-ти септември 2016, кредитният отдел на Кредисимо ще работи с намалено работно време.

Отбор от Софийската математическа гимназия (СМГ) спечели най-голямото отличие в Международното състезание по математика в Тайланд. Участието на отбора се осъществи с подкрепата на Кредисимо.

Всеки понеделник обявяваме печелившия участник в "томболата 9 години Credissimo"

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.