Всички новини за взимането на онлайн кредит - Credissimo

Вземи пари сега

Тази седмица Credissimo стартира автоматизирана чатбот услуга, позволяваща на всички Facebook потребители да изпращат заявления за кредит през чат функционалността на социалната мрежа.


28 October 2016 Прочети още

При направеното през м. септември 2016 г. преразглеждане на кредитния рейтинг на „Кредисимо“ АД Рейтинговият комитет на БАКР взе решение за повишаване на оценката на дружеството


21 October 2016 Прочети още

По случай 22-ти септември 2016, кредитният отдел на Кредисимо ще работи с намалено работно време.


20 September 2016 Прочети още

Една от най-бързо развиващите се високотехнологични и иновативни финансови компании в региона – Кредисимо, започна да предлага своите услуги и на македонския пазар.


13 September 2016 Прочети още

Промоция credissimo до заплата - сега вече можеш да заявиш своя първи заем Credissimo до заплата с 0% лихва, ако го върнеш в гратисен период до 30 дни, в зависимост от избрания период на револвиране.


07 September 2016 Прочети още

По случай 6-ти септември 2016, кредитният отдел на Кредисимо ще работи с намалено работно време.


01 September 2016 Прочети още

Отбор от Софийската математическа гимназия (СМГ) спечели най-голямото отличие в Международното състезание по математика в Тайланд. Участието на отбора се осъществи с подкрепата на Кредисимо.


26 August 2016 Прочети още

Всеки понеделник обявяваме печелившия участник в "томболата 9 години Credissimo"


01 August 2016 Прочети още

Кредисимо АД спечели голямата награда на B2B Media - "Иновация на годината 2015"


15 July 2016 Прочети още

Всички клиенти на Credissimo вече могат да погасят вноска по кредита си и със своята Visa карта бързо и лесно, без да се налага да излизат от вкъщи или от офиса.


30 June 2016 Прочети още

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.