Новини за Credissimo - №1 компания за онлайн кредити

Вземи пари сега

Заяви пари, избери получаване по банкова сметка и/или я потвърди и вземи гарантиран % отстъпка от оскъпяването по кредита!

Новата година не прави изключение в плановете на компанията ни за иновативен възход. Скрикер е малка стартираща компания, която предлага рекламна площ върху ...

Тази година Кредисимо отново подкрепи учениците на Софийската математическа гимназия за участието им в ученическата конференция...

Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24пари за най-голям потребителски интерес в онлайн кредитирането

Credissimo получи приз „Златно сърце” и поредно признание за своята социална и благотворителна активност.

Тази седмица Credissimo стартира автоматизирана чатбот услуга, позволяваща на всички Facebook потребители да изпращат заявления за кредит през чат функционалността на социалната мрежа.

При направеното през м. септември 2016 г. преразглеждане на кредитния рейтинг на „Кредисимо“ АД Рейтинговият комитет на БАКР взе решение за повишаване на оценката на дружеството

По случай 22-ти септември 2016, кредитният отдел на Кредисимо ще работи с намалено работно време.

Една от най-бързо развиващите се високотехнологични и иновативни финансови компании в региона – Кредисимо, започна да предлага своите услуги и на македонския пазар.

Промоция credissimo до заплата - сега вече можеш да заявиш своя първи заем Credissimo до заплата с 0% лихва, ако го върнеш в гратисен период до 30 дни, в зависимост от избрания период на револвиране.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.