close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo получи награда за „Цялостна благотворителна и корпоративна социална отговорност“

от Credissimo България | 20.12.2017

Credissimo получи награда за „Цялостна благотворителна и корпоративна социална отговорност“

На 19 декември 2017 г. на официална церемония в столичния хотел „Маринела“, Credissimo получи награда за „Цялостна благотворителна и корпоративна социална отговорност“ на четвъртите Годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady – „Златно сърце”

„За нас е голяма чест да бъдем удостоени с престижната награда за „Цялостна благотворителна и корпоративна социална отговорност“ за втора поредна година. Надяваме се да продължаваме да развиваме успешно своя бизнес, за да имаме възможност да оказваме своята подкрепа към родните ни таланти в кампанията ни „Credissimo и шампионите на България – заедно сме първи“.“, заяви Биляна Христова, директор маркетинг в Credissimo.

„Credissimo и шампионите на България – заедно сме първи“

Тази година Credissimo насочи своята социална активност в инициативата „Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи“, в рамките на която Credissimo подкрепя и подпомага родни таланти и доказани шампиони от страната. Кампанията стартира през март месец тази година и до този момент списъкът с подкрепени таланти включва изявени таланти от различни сфери и възраст, сред които са:

Мартин Чой - мотоциклетизъм; Ружди Ружди - параатлетика; Милка Георгиева - съвременни танци, Отборът на Софийска математическа гимназия - математика, Георги Бойкин - инструментално изкуство - пиано и Мила Станкова - сценично изкуство – балет

Благодарение на нашата подкрепа, подкрепените таланти от кампанията успяха да покорят и да спечелят множество межународни отличия и награди.

Залагайки на спортните успехи на лицата от кампанията, започнахме и допълнителна благотворителна акция по поставяне на спортни съоръжения първоначално на ключови места в столицата - Младост, Витоша, Южен парк. Чрез тази дейност целим да надградим кампанията, като представим и пред широката общественост повече възможности, в които да развиват своите таланти.

За наградите „Златно сърце“

Наградите „Златно сърце” се присъждат за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални инициативи в различни категории, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Културни проекти; Корпоративен гражданин; Устойчиво развитие; Образование, обучение и развитие; Информационни кампании за превенция и устойчивост; Медиите и социалните каузи; Здравеопазване и здравни инициативи; НПО в действие; Цялостна социално отговорна политика и др. Награда „Златно сърце” може да получи всяка българска или международна институция, или отделна личност, социално ангажирана на територията на България. Целта на инициативата е да даде публично признание и да поощри усилията на бизнеса, неправителствения сектор, медиите и отделната личност, дали своя принос на обществото, участвайки в различни социални проекти.

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.