Credissimo получи награда за „Цялостна благотворителна и корпоративна социална отговорност“

Credissimo получи награда за „Цялостна благотворителна и корпоративна социална отговорност“

На 19 декември 2017 г. на официална церемония в столичния хотел „Маринела“, Credissimo получи награда за „Цялостна благотворителна и корпоративна социална отговорност“ на четвъртите Годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady – „Златно сърце”

„За нас е голяма чест да бъдем удостоени с престижната награда за „Цялостна благотворителна и корпоративна социална отговорност“ за втора поредна година. Надяваме се да продължаваме да развиваме успешно своя бизнес, за да имаме възможност да оказваме своята подкрепа към родните ни таланти в кампанията ни „Credissimo и шампионите на България – заедно сме първи“.“, заяви Биляна Христова, директор маркетинг в Credissimo.

„Credissimo и шампионите на България – заедно сме първи“

Тази година Credissimo насочи своята социална активност в инициативата „Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи“, в рамките на която Credissimo подкрепя и подпомага родни таланти и доказани шампиони от страната. Кампанията стартира през март месец тази година и до този момент списъкът с подкрепени таланти включва изявени таланти от различни сфери и възраст, сред които са:

Мартин Чой - мотоциклетизъм; Ружди Ружди - параатлетика; Милка Георгиева - съвременни танци, Отборът на Софийска математическа гимназия - математика, Георги Бойкин - инструментално изкуство - пиано и Мила Станкова - сценично изкуство – балет

Благодарение на нашата подкрепа, подкрепените таланти от кампанията успяха да покорят и да спечелят множество межународни отличия и награди.

Залагайки на спортните успехи на лицата от кампанията, започнахме и допълнителна благотворителна акция по поставяне на спортни съоръжения първоначално на ключови места в столицата - Младост, Витоша, Южен парк. Чрез тази дейност целим да надградим кампанията, като представим и пред широката общественост повече възможности, в които да развиват своите таланти.

За наградите „Златно сърце“

Наградите „Златно сърце” се присъждат за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални инициативи в различни категории, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Културни проекти; Корпоративен гражданин; Устойчиво развитие; Образование, обучение и развитие; Информационни кампании за превенция и устойчивост; Медиите и социалните каузи; Здравеопазване и здравни инициативи; НПО в действие; Цялостна социално отговорна политика и др. Награда „Златно сърце” може да получи всяка българска или международна институция, или отделна личност, социално ангажирана на територията на България. Целта на инициативата е да даде публично признание и да поощри усилията на бизнеса, неправителствения сектор, медиите и отделната личност, дали своя принос на обществото, участвайки в различни социални проекти.



Обратно към всички

Прочети още