Credissimo представя ново поколение Viber стикери

Credissimo представя ново поколение Viber стикери

Водещата ФинТек компания Credissimo e сред първите партньори на Viber на Балканите, които предлагат на потребителите кликаеми стикери.

Новите кликаеми стикери - „Стига глупости!“

Новият пакет стикери „Стига глупости!“ е нашето специално предложение за всеки, който иска да изразява своите емоции и да споделя различни ситуации от ежедневието си. Те предоставят възможност на чрез един клик да бъдете насочени към credissimo.bg, където ще получите допълнителна информация и ще се възползвате от редица предимства. Кликаемите стикери правят връзка с уебсайта ни, като ви предоставят опцията да заявите с няколко клика, желана от вас сума, с преференциална отстъпка от оскъпяването.

Credissimo предлага на потребителите на Viber пакет от 24 уникални стикера, вдъхновени от популярни образи от рекламите им и навлезли в ежедневието актуални фрази. Ново поле за изява намира и най-добрият служител на компанията — SIMO, познат като първият чатбот за заявяване на онлайн кредити във Facebook Messenger. Стикерите са разработени ROBO Lab, които са специализирани в изработката на 2D и 3D графични продукти, анимация и видео.
 

Партньорството с Viber България

Стартиращото партньорство между Viber и Credissimo е поредното доказателство, че иновативните решения са посоката, в която модерните компании трябва да се развиват, за да могат да предложат удобни за клиентите си услуги. Иновациите, които Credissimo въведоха в последните години, са ясен пример, че компанията е готова да отговаря на потребностите на своите потребители, като следва световните тенденции във ФинТек индустрията. Чрез внедрените автоматизирани процеси и нововъведения в сферата, дружеството е предпочитан партньор за големи международни корпорации, които се доверяват и споделят своя опит и експертиза.

„Решението на Viber да избере Credissimo за този иновативен проект затвърждава силните ни позиции, като иноватор на пазара. Вярваме, че това ще бъде началото на едно ползотворно сътрудничество, като сме сигурни, че с подкрепата на силен технологичен партньор, ще родължим да надхвърляме очакванията на потребителите, предоставяйки бърз и лесен достъп до всяка предлагана от нас услуга!“, споделиха от ръководството на компанията.
 

Впусни се в забавлението

Ако си готов да се включиш в забавлението - побързай! В публичния ни чат, първи ще научаваш за всички ексклузивни промоции и новини, както и полезни съвети, свързани с финансите. Стани част от голямото ни семейство и се присъедини към хилядите свалили нашите стикери и последвали чата ни. Свали напълно безплатно стикер пакетa „Стига глупости“ от Viber Sticker Market.
 

Свали стикер пакета



Обратно към всички

Прочети още