close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Доведи приятел – споделяш и печелиш! Толкова е лесно!

от Credissimo България | 16.12.2020

Доведи приятел – споделяш и печелиш! Толкова е лесно!

В Credissimo никога не спираме да работим върху иновативни решения и подобрения на нашите услуги с цел да подобрим качеството им и клиентите ни да са винаги доволни от преживяването. Новата услуга, върху която работихме през последните няколко месеца се казва „Доведи приятел“. След Лоялната програма, дойде моментът да създадем услуга, която да надгражда това, което предлагаме на лоялните ни клиенти, но да дава възможност и на всички останали потребители, които биха искали да печелят.

„Доведи приятел“ е програма, чрез която всеки регистрирал се на сайта на Credissimo може да спечели пари. Не е нужно дори да си наш клиент.

Как се случва това? Изключително лесно. Достатъчно е само да се регистрираш, след което да ни препоръчаш на твой приятел или познат. За всеки поканен от теб приятел, който е усвоил заем от нас, ти ще спечелиш по 30 лв., а той ще получи 15% отстъпка от оскъпяването на заем Credissimo плюс.

„Доведи приятел“ се използва лесно и не изисква допълнителни усилия. След регистрацията получаваш уникален код, който може да споделиш навсякъде мигновено – като персонален линк, в социалните мрежи, във всяка от големите чат платформи или директно да го продиктуваш по телефона на приятел. Освен това, ако имаш собствен сайт или блог, може да качиш банер (в няколко различни размера) и да печелиш от всеки потребител на страницата ти, усвоил заем от Credissimo.

Вероятно се питаш вече как ще получиш парите си? Натрупаната печалба и кога каква сума може да изтеглиш, може да следиш по всяко време в своя профил. За всеки твой препоръчан приятел, който е одобрен за заем, ти ще може да изтеглиш сумата след 15-то число на следващия месец.

И не забравяй - няма ограничение за броя доведени приятели, които могат да усвоят заем чрез твоя уникален код. Единственото условие е все още да не са се възползвали от твоя или друг уникален код в програмата.

А сега – доведи приятел, споделяй и печелете заедно!

 

Регистрирай се сега

 

Прочети още

8 от най-скъпите подаръци в света
8 от най-скъпите подаръци в света

Какво се случва в света на хората, които имат толкова пари, че не знаят какво да правят с тях?

11 новогодишни обещания и как да ги спазиш
11 новогодишни обещания и как да ги спазиш

Имаш нужда от съвет как да изпълниш новогодишните си обещания? Тази статия ще ти помогне да ги превърнеш в реалност.

От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички...
От днес подновяваме инициативата „Топъл обяд навреме“ за всички...

Вярвайки, че добрината поражда още добро, стартираме отново кампанията ни от пролетта в подкрепа на засегнатите от епидемията