Изплащане на онлайн кредит с карта чрез виртуален ПОС терминал

Вземи пари сега

Вашето удобство и спестено време винаги е било наша основна цел. Освен получаването на желаната сума без да ставате от компютъра, вече осигурихме и изцяло онлайн метод за изплащането на всички кредитни продукти на Кредисимо. Всеки наш клиент, вече може да погаси задължението си със своята дебитна или кредитна карта чрез виртуалния ни ПОС терминал.

Данните както винаги са 100% защитени, а паричните преводи се осъществяват през системата на БОРИКА.

Плащането с карта се извършва в 3 бързи стъпки на адрес credissimo.bg/pay

Към момента плащания са възможни с карти MasterCard и Maestro.Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.