Изплащане на онлайн кредит с карта чрез виртуален ПОС терминал

от Кредисимо АД | 24.11.2014
Вземи пари сега

Вашето удобство и спестено време винаги е било наша основна цел. Освен получаването на желаната сума без да ставате от компютъра, вече осигурихме и изцяло онлайн метод за изплащането на всички кредитни продукти на Кредисимо. Всеки наш клиент, вече може да погаси задължението си със своята дебитна или кредитна карта чрез виртуалния ни ПОС терминал.

Данните както винаги са 100% защитени, а паричните преводи се осъществяват през системата на БОРИКА.

Плащането с карта се извършва в 3 бързи стъпки на адрес credissimo.bg/pay

Към момента плащания са възможни с карти MasterCard и Maestro.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.