close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Изплащане на онлайн кредит с карта чрез виртуален ПОС терминал

от Credissimo България | 24.11.2014

Изплащане на онлайн кредит с карта чрез виртуален ПОС терминал

Всички ценим времето си и предпочитаме услуги, които са бързи и ни спестяват усилия. А когато спешно ви трябват пари, времето е от още по-голямо значение.

Ние, в Credissimo, знаем колко е ценно вашето време, затова процесът по заявяване на кредит е сведен до няколко минути, в три лесни стъпки. Но освен това ние държим и да се чувствате максимално удобно, без да ви поставяме ограничения. По тази причина, вие имате възможност да заявявате пари онлайн от всяка точка на България, по всяко време на денонощието. Единственото, което ви е необходимо, е лична карта и компютър с интернет достъп. 

Пари навреме - без поръчител, без бумащина и без чакане. 

Ако сте наши клиенти, вероятно вече знаете колко е бързо и лесно. Но това не ни беше достатъчно. Искахме да ви предоставим още повече удобство и спестено ценно време, дори след като вече сте усвоили заем от нас. Затова, с радост ви съобщаваме, че Credissimo вече предоставя възможност за 

онлайн плащане на вноски по кредити. 

Вече не само взимате заем изцяло онлайн, а можете и да погасявате задълженията си, без да ставате от компютъра. Когато и където ви е удобно.
Виртуалният ПОС терминал се обслужва от онлайн системата за парични преводи на БОРИКА. Плащанията към момента могат да се извършват само с карти MasterCard и Maestro. 

 
 

Как да платя вноска чрез виртуален ПОС терминал?

Процесът е изключително лесен – само в няколко стъпки: 

1)    Влизате на сайта на credissimo.bg, в страницата за методите за плащане на вноски по кредити

2)    В секцията „Плащане онлайн с карта (виртуален ПОС терминал)“ въвеждате данните си и сумата, която искате да платите по вноската

3)    Следвате инструкциите на БОРИКА

Както при останалите видове плащане към Credissimo, плащането през виртуален ПОС терминал позволява да внесете сума по избор. Можете да платите както точната сума по вноската, така и по-висока, която ще бъде приспадната от общия размер на заема ви. 

Защитени ли са личните ми данни, когато плащам вноски по интернет?

Система за онлайн плащания БОРИКА
Credissimo се грижи данните ви да са защитени винаги, в максимално пълна степен, както при заявяване на бърз кредит, така и при погасяване на вноски онлайн. Можете да разчитате на 100% защита според световните стандарти за сигурност.

Ново! От 30.06.2016 г. вече имате възможност за плащане на вноски през виртуалния ПОС терминал на Credissimo и с карти Visa.
Научете повече тук »

Прочети още

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.