Oнлайн плащане през сайта ни, вече и с карти Visa

Вземи пари сега

В стремежа си максимално да оптимизираме процесите по взимане и връщане на кредити, добавихме още една услуга за улеснение на нашите клиенти.

Всички клиенти на credissimo.bg вече могат да погасят вноска по кредита си и със своята Visa карта бързо и лесно, без да се налага да излизат от вкъщи или от офиса. Процедурата е изцяло онлайн и отнема не повече от 5 минути, само с няколко клика на мишката. 

Услугата работи 24 / 7 напълно безплатно

По всяко време на денонощието можете да извършите плащане по кредита си през нашия виртуален ПОС терминал на следния адрес: https://credissimo.bg/pay

Само с три лесни стъпки: 

  • Въвеждате вашето ЕГН
  • Въвеждате сума за плащане
  • Въвеждате данните на картата си и извършвате плащането 

Данните са обсолютно защитени, а паричните преводи се осъществяват през системата на БОРИКА. Плащания са възможни и с карти MasterCard и Maestro.Прочети още

Избирането на подаръци за Коледа е нещо средно между празничен транс с елементи на паническо скубане на косите
Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.