Oнлайн плащане през сайта ни, вече и с карти Visa

от Кредисимо АД | 30.06.2016
Вземи пари сега

В стремежа си максимално да оптимизираме процесите по взимане и връщане на кредити, добавихме още една услуга за улеснение на нашите клиенти.

Всички клиенти на credissimo.bg вече могат да погасят вноска по кредита си и със своята Visa карта бързо и лесно, без да се налага да излизат от вкъщи или от офиса. Процедурата е изцяло онлайн и отнема не повече от 5 минути, само с няколко клика на мишката. 

Услугата работи 24 / 7 напълно безплатно

По всяко време на денонощието можете да извършите плащане пhttps://credissimo.bg/payо кредита си през нашия виртуален ПОС терминал на следния адрес: https://credissimo.bg/pay

Само с три лесни стъпки: 

  • Въвеждате вашето ЕГН
  • Въвеждате сума за плащане
  • Въвеждате данните на картата си и извършвате плащането 

Данните са обсолютно защитени, а паричните преводи се осъществяват през системата на БОРИКА. Плащания са възможни и с карти MasterCard и Maestro.Прочети още

Кредисимо отново подкрепи учениците на ПМГ за участието им в ученическата конференция през януари.
Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.