Кредисимо - номер 1 за online кредити според сайта 24пари

Вземи пари сега

Екипът на credissimo.bg получи поредното признание за своя професионализъм – лидерската ни позиция в сферата на онлайн кредитите е затвърдена.

По данни на един от най-популярните у нас сайтове за сравнение на бързи кредити – 24пари, Кредисимо е компанията привлякла най-голям интерес в сферата на онлайн кредитирането за периода януари – декември от изминалата 2014 година.

Щастливи сме да видим, че годините на отдаденост на клиентите дават резултат. Ще продължаваме да предлагаме и занапред най-иновативните кредитни продукти по най-добрия и удобен за клиентите начин.Прочети още

Избирането на подаръци за Коледа е нещо средно между празничен транс с елементи на паническо скубане на косите
Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.