close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo - номер 1 за online кредити според сайта 24пари

от Credissimo България | 20.01.2015

Credissimo - номер 1 за online кредити според сайта 24пари

Целият екип на Credissimo всеки ден дава всичко от себе си, за да можете вие - нашите клиенти, да получавате винаги пълна прозрачност, иновативни решения, максимална защита и обслужване, отговарящи на най-високите стандарти при предоставянето на бързи онлайн кредити на световно ниво. Нашето най-голямо признание са доволните клиенти на Credissimo, което ни изпълва с ентусиазъм и чувство на удовлетворение от добре свършената работа. 

Индивидуален подход към всеки потребител

Ние вярваме, че, като отговорна финансова институция, трябва да умеем да разбираме нуждите на всеки потребител и да можем да предложим адекватно решение, в зависимост от желанията и възможностите на човека. По този начин ние надграждаме всеки наш продукт, специално за клиента и го персонализираме според неговите потребности.

Оценката от потребителите е най-важна

Удовлетворението на нашите потребителите е основен приоритет в работата на фирмата. Затова сме радостни да споделим, че, по данни на един от най-популярните сайтове за сравнение на бързи кредити у нас – 24pari.com, Credissimo е компанията, привлякла най-голям интерес в сферата на онлайн кредитирането за периода януари – декември, 2014 година. 

За втора поредна година Credissimo е номер едно за онлайн кредити

Щастливи сме, че годините на отдаденост към клиентите дават резултат. Ще продължаваме да предлагаме и занапред най-иновативните кредитни продукти по най-добрия и удобен за клиентите начин. 

Затвърждаване на лидерската позиция

Напомняме, че Credissimo беше призната за №1 за онлайн кредити и в края на 2014 година. Тазгодишното, второ подред за компанията, удостоверение за номер едно за онлайн кредити по клиентски интерес, затвърждава лидерката ни позиция в сферата на онлайн кредитите. 

Това ни мотивира още повече да продължим да се развиваме.  

Свързани новини:

Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

 

Прочети още

Навици на успешните и богати хора
Навици на успешните и богати хора

Къде се крие ключът към успеха? В статията разглеждаме какви са навиците на заможните хора.

Как да предпазиш личните си финанси?
Как да предпазиш личните си финанси?

Сигурността на твоите лични финанси е изключително важна, особено когато става въпрос за потребителски имена и пароли за онлайн акаунтите ти.

Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята...
Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята...

С новата услуга вече усвояваш одобрената сума за заем до 30 минути директно по своята дебитна или кредитна карта.