Credissimo - номер 1 за online кредити според сайта 24пари

от Credissimo BG | 20.01.2015
Вземи пари сега

Целият екип на Credissimo всеки ден дава всичко от себе си, за да можете вие - нашите клиенти, да получавате винаги пълна прозрачност, иновативни решения, максимална защита и обслужване, отговарящи на най-високите стандарти при предоставянето на бързи онлайн кредити на световно ниво. Нашето най-голямо признание са доволните клиенти на Credissimo, което ни изпълва с ентусиазъм и чувство на удовлетворение от добре свършената работа. 

Индивидуален подход към всеки потребител

Ние вярваме, че, като отговорна финансова институция, трябва да умеем да разбираме нуждите на всеки потребител и да можем да предложим адекватно решение, в зависимост от желанията и възможностите на човека. По този начин ние надграждаме всеки наш продукт, специално за клиента и го персонализираме според неговите потребности.

Оценката от потребителите е най-важна

Удовлетворението на нашите потребителите е основен приоритет в работата на фирмата. Затова сме радостни да споделим, че, по данни на един от най-популярните сайтове за сравнение на бързи кредити у нас – 24pari.com, Credissimo е компанията, привлякла най-голям интерес в сферата на онлайн кредитирането за периода януари – декември, 2014 година. 

За втора поредна година Credissimo е номер едно за онлайн кредити

Щастливи сме, че годините на отдаденост към клиентите дават резултат. Ще продължаваме да предлагаме и занапред най-иновативните кредитни продукти по най-добрия и удобен за клиентите начин. 

Затвърждаване на лидерската позиция

Напомняме, че Credissimo беше призната за №1 за онлайн кредити и в края на 2014 година. Тазгодишното, второ подред за компанията, удостоверение за номер едно за онлайн кредити по клиентски интерес, затвърждава лидерката ни позиция в сферата на онлайн кредитите. 

Това ни мотивира още повече да продължим да се развиваме.  

Свързани новини:

Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

 Прочети още

Ако с идването на пролетта, си се "разболял" от пролетна умора, спокойно - има "лечение". Вместо да даваш пари за лекарства, инвестирай във време сред природата, спорт и правилно хранене.
Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш пари!
Стремежът за опазване на природата и пестенето на ресурсите са заложени в стратегическото развитие на Credissimo.bg още от самото начало, с решението услугите да са единствено в интернет.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.