Кредисимо - номер 1 за online кредити според сайта 24пари

от Кредисимо АД | 20.01.2015
Вземи пари сега

Екипът на credissimo.bg получи поредното признание за своя професионализъм – лидерската ни позиция в сферата на онлайн кредитите е затвърдена.

По данни на един от най-популярните у нас сайтове за сравнение на бързи кредити – 24пари, Кредисимо е компанията привлякла най-голям интерес в сферата на онлайн кредитирането за периода януари – декември от изминалата 2014 година.

Щастливи сме да видим, че годините на отдаденост на клиентите дават резултат. Ще продължаваме да предлагаме и занапред най-иновативните кредитни продукти по най-добрия и удобен за клиентите начин.

Вижте и: Кредисимо №1 за онлайн кредити и за 2016г.



Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.