Увеличихме максималната сума на 2 000 лева

Увеличихме максималната сума на 2 000 лева

Понякога се налага да вземем по-голяма сума пари, която няма как да поискаме от приятел. Обикновено обаче тя е твърде малка, за да поискаме потребителски кредит от банка. Освен това, може да има и други пречки - не работите на трудов договор или нямате време (или желание) да обикаляте по офиси, да събирате документация и да чакате за одобрение. 

В тези случаи бързите заеми предлагат надеждно решение на финансовите затруднения по достъпен и сигурен начин. А за да е още по-удобно за вас, сега максималната сума, която можете да заявите, когато са ви необходими пари, е още по-голяма. 

‚Credissimo плюс‘ вече е с максимална сума до 2 000 лв. 

Решението за промяна на сумата взехме въз основа на обратната връзка, която получихме от вас през последната година. Поради големия интерес и препоръките от страна на нашите потребители, вече потребителският кредит, предлаган от Credissimo отговаря още по-вече на вашите потребности от повече пари навреме. 

Възползвайте се още сега – заявете от 200 до 2 000 лв. за период от до 18 месеца »

Периодът е по-дълъг за по-удобни месечни вноски

Внесохме промяна и в периода, за който можете да заявите ‘Credissimo плюс’. Сега разсрочвате заема си от 3 до 18 месеца и да го връщате на равни месечни вноски, според индивидуален план. 

Имате въпроси?

Credissimo държи всичко да е ясно и достъпно за нашите потребители. Затова служители ни са на ваше разположение, в случай, че имате въпроси или нужда от допълнително съдействие. 

Можете да се свържете с нас още сега чрез чат формата, намираща се в долната дясна част на екрана. Всичко ще бъде уточнено веднага!

Свързани новини: 

Трябват ти спешно пари? Credissimo вече дава до 2 500 лв.



Обратно към всички

Прочети още