Включи се в Лоялна програма на Credissimo и започни да печелиш!

Включи се в Лоялна програма на Credissimo и започни да печелиш!

Какво представлява Лоялната програма?

Лоялната програма на Credissimo изразява нашата признателност към многобройните клиенти на компанията, които се доверяват на нашия опит и професионализъм вече над 15 години!

За да ти благодарим, че си наш лоялен клиент- вече печелиш точки от всеки усвоен заем, от всяка вноска, която върнеш навреме и от всеки погасен кредит.

Всяка точка, която спечелиш, има парична стойност. Натрупаните точки можеш да използваш при заявяване на следващ заем от Credissimo като отстъпка от оскъпяването му.

Как да се включа?

Още с усвояването на твоя заем, ще получиш точки за лоялност. Можеш да активираш Лоялната програма и през профила си в меню „Лоялна програма“.

Как печеля точки?

Всеки твой заем от Credissimo ти носи определен брой точки, в зависимост от неговата сума. По-голяма сума на заема – повече точки.

Всяка върната навреме вноска също ти носи точки. Колкото повече върнеш навреме вноски по кредита, толкова повече точки за лоялност ти печелиш за целия кредит и можеш да ги ползваш за бъдещи отстъпки.

tablica_loyalna_programa
 

Пример: Вземи Credissimo plus за сума 2500 лв., платим на 18 вноски. Получаваш 8 т. за усвояване на заема, а за всяка вноска платена в срок ще получиш по 9 т. - общо 162 т. При пълно погасяване на кредита в срок ще получиш още 30 т. При тези условия, от усвояването на заема до погасяването му ще събереш общо 200 т. в Лоялна програма, които са равни на 100 лв. отстъпки от оскъпяването при следващ кредит при нас при спазване на условията на Лоялната програма.

 

Заяви заем сега

 


Можеш да провериш по всяко време баланса на събраните точки в твоя клиентски профил, меню Лоялна програма.

При заявяване на следващия си кредит от Credissimo, ще имаш възможност да използваш събраните точки (или част от тях), които автоматично ще намалят оскъпяването по кредита със стойността им.

Подробна информация можеш да намериш в Общите условия на Лоялната програма.



Обратно към всички

Прочети още