Заяви своя следващ кредит, докато чатиш във Facebook

от Кредисимо АД | 28.10.2016
Вземи пари сега

Заяви своя следващ кредит, докато чатиш във Facebook

Тази седмица Credissimo стартира първата в света автоматизирана чатбот услуга за онлайн кредити. Тя позволява на всички Facebook потребители да изпращат заявления за кредит през чат функционалността на социалната мрежа.
 

Като водеща високотехнологична FinTech /ФинТек/ структура, компанията винаги е целяла да надскача очакванията на потребителите си и да им предоставя достъпна, удобна за ползване и качествена услуга.

Чатботът е създаден в крак с тенденциите за по-добро потребителско изживяване в комфортна среда и е поредното удобство, което Credissimo предоставя на своите потребители. Сходни инструменти до момента се използват от световни гиганти като Facebook, Microsoft MasterCard, Bank of America и някои финансови стартъпи. Credissimo е първата компания в световен мащаб с публична бета версия на автоматизирана чатбот услуга за отпускане на онлайн кредити. Горди сме да заявим, че първи в света, българските потребители могат да заявят кредит под формата на разговор през чат приложението на Facebook.

Няма съмнение, че автоматизираните ботове, като този на Credissimo, ще заемат все по-голяма част от общуването между клиентите и търговците. Чатбот технологията се развива прогресивно и се очаква скоро възможностите й не само да достигнат, но и да надминат тези на традиционните канали за комуникация и предоставяне на услуги между компаниите и потребителите им.

Като нагледен пример за това е фактът, че в забързаното си ежедневие все повече комуникираме помежду си с помощта на интерактивни приложения като Facebook Messenger, Viber, Whatsapp и т.н. А подобно на виртуалните асистенти Siri (Apple), Alexa (Amazon), Google Now, чатботът може да работи както с текстови, така и с гласови команди, което сваля още една преграда в общуването с помощта на модерните технологии.

Именно затова разработихме, и вече предоставяме на потребителите ни, нова възможност - изпращане на заявление през чата на Facebook. Сега всеки потребител на социалната мрежа може да заяви кредит по иновативен начин, докато разговаря с автоматизираната бот услуга на официалната ни Facebook страница. В свободен разговор чатботът насочва потребителите и в няколко лесни стъпки събира нужната информация за тяхното заявление. В рамките на минути той завършва процеса заедно с тях.

Мариана Чакалова, мениджър Кредитен отдел, коментира: "Иновациите в комуникацията са област, която смятаме, че е изключително важна за развитието на цялата индустрия, както и за нас, в частност. Именно това ни мотивира да сме пионери в областта, когато става въпрос за изграждане на новаторски модели за комуникация с нашите клиенти. Ние искаме да направим заявяването на кредит лесно, бързо и достъпно, и вярваме, че стартирането на нашия Facebook Messenger бот ще позволи на много хора да преминат през процеса по-лесно и без значение къде се намират."

Към чатботПрочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.