Заяви своя следващ кредит, докато чатиш във Facebook

Вземи пари сега

Тази седмица Credissimo стартира автоматизирана чатбот услуга, позволяваща на всички Facebook потребители да изпращат заявления за кредит през чат функционалността на социалната мрежа.
 

Като водеща високотехнологична FinTech /ФинТек/ структура, компанията винаги е целяла да надскача очакванията на потребителите си и да им предоставя достъпна, удобна за ползване и качествена услуга.

В забързаното ни ежедневие все повече комуникираме помежду си с помощта на интерактивни приложения като Facebook Messenger, Viber, Whatsapp и т.н. Именно затова разработихме, и вече предоставяме на потребителите ни, нова възможност - изпращане на заявление през чата на Facebook. Сега всеки потребител на социалната мрежа може да заяви кредит по иновативен начин, докато разговаря с автоматизираната бот услуга на официалната ни Facebook страница. В свободен разговор чатботът съпътства потребителите през няколко стъпки, събирайки нужната информация за тяхното заявление и завършва с тях процеса в рамките на минути. / чатботът насочва потребителите и в няколко лесни стъпки събира нужната информация за тяхното заявление и в рамките на минути завършва процеса заедно с тях.

Мариана Чакалова, мениджър Кредитен отдел, коментира: "Иновациите в комуникацията са област, която смятаме, че е изключително важна за развитието на цялата индустрия, както и за нас, в частност. Именно това ни мотивира да сме пионери в областта, когато става въпрос за изграждане на новаторски модели за комуникация с нашите клиенти. Ние искаме да направим заявяването на кредит лесно, бързо и достъпно, и вярваме, че стартирането на нашия Facebook Messenger бот ще позволи на много хора да преминат през процеса по-лесно и без значение къде се намират.
 

Към чатботПрочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.