10-те вида двойки, които всички сме срещали

10-те вида двойки, които всички сме срещали

През февруари любовта витае във въздуха!
По случай Свети Валентин, в тази статия сме събрали 10 от най-често срещаните типове взаимоотношения между двама души. Прочети следващите няколко реда и виж дали ще припознаеш себе си или приятелите си в някои от тях.

Пълните противоположности

Тя е шумна, разхвърляна, обича лудите компании и ако зависеше от нея, нямаше да се прибира с дни. Той пък е домошар, любимото му занимание е да чете, а видео игрите са призванието в живота му.

Това е двойката, в която двамата партньори са толкова различни, че направо се чудиш как изобщо могат да се разбират, а какво остава да градят живот заедно. И въпреки това, те са заедно от години, живеят в невероятна хармония и хич не им пука, че хората около тях не разбират как го постигат.

Двойката, която е в абсолютен синхрон

Те винаги са заедно. Имат подобен стил на обличане. Смеят се на едни и същи шеги, говорят по един и същи начин, харесват едни и същи филми и предавания. Понякога се чудиш дали все още са двама отделни души или някакси са успели да се слеят в един.

Тази двойка е постигнала такъв невероятен синхрон помежду си, че просто няма нещо, което да ги изненада или подхлъзне.

Парти двойката

Това е двойката, която почти никога не си виждал на дневна светлина. Всъщност, не си сигурен даже как звучат гласовете им, защото досега си ги чувал само на фона на гърмяща музика.

Двамата живеят за купона, винаги са душата на компанията, а скуката с тях е нещо невъзможно. И въпреки че изглежда, че забавленията са единственото нещо, което ги държи заедно, това далеч не е така. Между тях има много любов и подкрепа, а когато някой от двамата има повод, просто знаеш, че скоро ще получиш покана, за да бъде отбелязан подобаващо.

Домошарите

Няма значение дали е делничен ден или уикенд, винаги знаеш къде да ги намериш. Мотото на тази двойка е “моят дом е моята крепост” и просто няма сила на света, която да ги разубеди. Двамата толкова обичат да прекарват време вкъщи, че чак се чудиш как са успели да се намерят.

И макар понякога да се случва да не излизат цяла седмица, тази двойка винаги изглежда изключително щастлива в малкото балонче, което си е създала.

Първата любов

Повечето хора прекарват доста голяма част от живота си търсейки истинската любов. Срещат се с различни партньори, преживяват раздели, нови връзки, разбити сърца и какво ли още не. Не и тези двамата - те са се открили още в детството и са решили, че са един за друг. И май са се оказали прави.

Просто няма по-подходящи хора, от които да потърсиш съвет за любовни отношения. Макар и да нямат опит с различни партньори, те имат всичката мъдрост и знания на света. Нали все пак са успели да намерят половинката си още от първия опит - какво по-хубаво от това?

Двойката на офиса

Понякога си мислиш, че местата, на които можеш да срещнеш нов човек, просто са се изчерпали. И хоп, пред очите ти се появява двойката, която е открила любовта не къде да е, а в офиса.

Двамата изглежда нарушават един от най-важните неписани закони на успешната връзка, а именно - не смесвай личния живот с професионалния. Но това няма никакво значение - те са отборни играчи, изключително синхронизирани и някакси успяват да се държат точно толкова професионално, колкото е необходимо. Бонус точки за това, че използват само една кола, за да стигнат до офиса.

Пътешествениците

Тази двойка е истински щастлива, когато е на път. Най-честата форма на комуникация с тях е чрез социалните мрежи, където споделят всяка една своя стъпка. Непрекъснато се оглеждат за нови места, които да разгледат обстойно и да научат всички подробности за тях.

Тези двамата се впускат във всяка възможност за ново приключение, неспирно преследват новата доза адреналин. Те дори вече не се определят просто като туристи, тъй като тези думи не са достатъчно силни, да опишат любовта, която изпитват към пътуването.

Но едно е ясно - всички се радват за тях! Все пак какво по-хубаво има от това да сбъдваш мечтите си всеки ден!

Връзката от разстояние

Някои от тях ги делят няколко стотин километра, други - няколко континента, но всички имат нещо общо помежду си. Те не се спират пред различните часови зони, лош интернет, развалени мобилни устройства или слаб сигнал. Те са готови редовно да пътуват стотици километри, само за да видят любимия си човек и то само за няколко часа. Всичко това се крепи на огромната любов помежду им, както и на надеждата, че някой ден разстоянието помежду им ще бъде само един спомен.

Двойката, която не знае, че е заедно

Постоянно са заедно, излизат на срещи, правят си малки изненади, купуват си подаръци. Държат се като типичната симпатична приятелска двойка, с която обичаш да прекарваш времето си. С една голяма разлика - всъщност не са заедно.

Партньорите в тази двойка са толкова вглъбени в собствения си свят, че някак си са пропуснали един много важен детайл - да дефинират връзката си. И обикновено е необходимо малко побутване от страна на приятелския им кръг, за да го направят, но в крайна сметка двамата успяват да намерят пътя си един към друг.

Скандалджиите

Често се чудиш как е възможно тези двамата да са все още заедно. Те не се свенят да разясняват междуличностните си проблеми на публични места - просто характерите им са такива. Способни са да се карат за всяко едно малко нещо, а понякога дори спорят и без причина.

Честият сблъсък на мнения обаче не изглежда да им влияе негативно. Даже напротив, двамата май се обичат все повече с всеки изминал ден.

Изброихме ти няколко вида двойки, които срещаме всеки ден. Припозна ли се в някоя от тях? Която и да е тя, сигурни сме, че изключително много обичаш и уважаваш половинката си. А ако искаш да я зарадваш със специален подарък за Свети Валентин - не търси на друго място. Credissimo има всичко, от което се нуждаеш.



Обратно към всички

Прочети още